Csak a gólkülönbség a kérdéses? A Pénzügyőrt fogadja az Érdi VSE

 

Beharangozók az Érd és a Pénzügyőr részéről.

Az NB III Nyugati csoportjának 10. fordulójában, október 14-én, 14.30-tól az Érdi VSE a Pénzügyőr SE-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen. A mérkőzést az erdivse.hu/elo-kozvetites oldalon közvetítik! 

 

https://erdivse.hu  weboldal beharangozója:

Limperger Zsolt együttese az FC Ajka elleni rangadó után javíthat a sereghajtó fővárosiak ellen. Az érdiek kilenc mérkőzés után öt győzelemmel, két döntetlennel és két vereséggel a tabella második helyét foglalják el, míg a PSE új vezetőedzőjével, Hevesi Tamással egy győztes meccs mellett kétszer játszott döntetlent és hatszor hagyta el vesztesen a játékteret. Továbbá a hétvégén a vendégek mestere eltiltás miatt csak a lelátóról nézheti a mérkőzést.
A két együttes tavalyi mindkét összecsapását az érdiek nyerték, az Ercsi úton 5–0-ra, Pasaréten 2–1-re győztek Pallagi Botondék.

– Az első és legfontosabb dolog, hogy nem szabad lebecsülnünk a Pénzügyőrt. Ez lesz a kulcsa a hétvégi mérkőzésnek. Úgy gondolom, az Érd jobb játékerőt képvisel, mint a Pénzügyőr, de ha ez nem csak szavakban realizálódik, akkor a három pont itthon fog maradni. Ha pedig nem, akkor egy nagyon kellemetlen élményben lesz részünk – fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az Érdi VSE-Pénzügyőr SE mérkőzést október 14-én, 14.30-tól rendezik az Ercsi úti Sporttelepen (2030 Érd, Ercsi út 34.).

 

http://www.penzugyorfoci.hu weboldal beharangozója:

16. helyezettként a második helyen álló Érd otthonába látogatunk. Erre szokták mondani, hogy fix egyes, csak a gólkülönbség mértéke a kérdéses. Én azért nem mondanám azt, hogy nincs veszítenivaló, mert igenis van, a méltóságunk. Tragikus volt átélni, amikor tavaly egy ötössel küldtek haza minket, és tudom, hogy kicsi rá az esély, de jó lenne visszavágni! Sokkal többet kell nyújtanunk, mint akár Nagykanizsán, vagy Komáromban! Ne adjuk olcsón a bőrünket!!!

Hevesi Tamás vezetőedzőt kérdeztem a mérkőzéssel kapcsolatban:

  • Érdre látogatunk a második helyezett otthonába. Vidéken már régóta nem megy a csapatnak, nem hogy győzelmet, de pontot sem tudunk szerezni. Mit vársz a találkozótól?
  • Egyértelmű, hogy melyik csapat az esélyes, tavaly 5-0-ra kapott ki a Pénzügyőr. Készülünk tovább, becsülettel tesszük a dolgunkat. Láttam már olyan csapatot, amely egyszer csak elindult felfelé. Bízzunk benne, hogy velünk is ez történik majd.

Be the first to comment

Leave a Reply