Credobus Mosonmagyaróvár – THSE-Szabadkikötő 6-0


Credobus Mosonmagyaróvár – THSE-Szabadkikötő 6-0 (4-0)

Mosonmagyaróvár, 300 néző

Vezette: Kubicsek

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich (Gyergyádesz, 73.) – Bokor (Benkovich, 73.), Bohner, Debreceni, Czingráber, D’Urso, Horváth K. (Balogh F., 58.), Jasarevic (Kozma, 78.), Nagy K. (Nagy L., 68.), Illés, Laki. Vezetőedző: Varga László

Szabadkikötő: Czerula – Vidnyánszky, Végh A., (Papp Á., 79.), Pető B., Juhász D., Petry, Farkas (Németh A., 46.), Varga Ö. (Molnár D., 62.), Falusy (Gál, 46.), Földi, Gere (Gelencsér, 62.). Vezetőedző: Széchenyi Márton

Gólszerző: Illés (9.), Laki (25., 30.), Nagy K. (35., 55.), Debreceni (67. – büntetőből)

Forrás: Horváth Péter

A négy meccs óta veretlen Credobus Mosonmagyaróvár a Szabadkikötőt fogadta. A hazai csapatból Szalka eltiltás, Takács Martin és Tóth Martin pedig sérülés miatt hiányzott. A 9. percben Illés 14 méteres életerős lövése Czerula kezéről pattant a hálóba. 1-0. A 25. percben D’Urso hosszú indítására Czerula lépett ki, de óriási luftot rúgott, így Laki 16 méterről az üresen maradt kapuba gurított. 2-0. A 30. percben Illés hosszú indításával Laki tört kapura, aki két védőt és a kapust is kicselezte, majd közelről a hálóba passzolt. 3-0. Öt perccel később Illés kényszerítőzött Lakival, és középre adott, ahol az érkező Nagy Kevin 8 méterről a kapu közepébe lőtt. 4-0. Az 55. percben Nagy Kevin cselezett ki két vendégvédőt, és az ötös sarkáról gyönyörűen kilőtt a hosszú felső sarkot, megszerezve ezzel a találkozó legszebb gólját. 5-0. A 67. percben Czerula buktatta Nagyot a tizenhatoson belül. A tizenegyest Debreceni a bal alsó sarokba gurította. 6-0. A Mosonmagyaróvár látványos játékkal rukkolt elő, és ilyen arányban is teljesen megérdemelten győzött a Szabadkikötő ellen. Varga László együttese az elmúlt öt fordulóban a megszerezhető 15 pontból 13-at begyűjtött, így jelenleg a második helyen áll a tabellán.

Varga László: – A héten igyekeztünk javítani a játékunk minőségén, örülök, hogy ez a pályán is megmutatkozott. Fontos volt, hogy mindenkinek lehetőséget tudtam adni, így a játékosok pozitív élményeket szereztek. A legutóbbi öt mérkőzésünkből négyet megnyertünk, egyszer pedig döntetlent játszottunk, a formánkra tehát nem lehet panasz. A jó szériánkat a Lipót ellen is szeretnénk folytatni.

Széchenyi Márton: – Voltak hiányzóink, de nem szeretném erre fogni a vereséget. A hazai csapat más sebességi fokozatban játszott, mint mi, így ilyen arányban is megérdemelten győzött.

Tudósított: Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply