Credobus Mosonmagyaróvár – SZA-BI Qualit Ménfőcsanak 2-0


Fotó: Credobus Mosonmagyaróvár – MTE 1904 hivatalos oldala

Credobus Mosonmagyaróvár – SZA-BI Qualit Ménfőcsanak 2-0 (0-0)

Mosonmagyaróvár,500 néző

Vezette: Juhász D.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Debreceni, Czingráber, Horváth K., D’Urso, Benkovich Zs. (Bokor 46.), Jasarevic (Balogh 78.), Szalka (Nagy K. 69.), Illés, Laki. Vezetőedző: Varga László

Ménfőcsanak: Ficsór –Veres, Csonka, Kelemen, Vincze, Androsch, Serfőző (Szalai 54.), Vayer, Gelencsér (Tamás 63.), Füleki, Szilvágyi (Éri 72.). Szakmai igazgató: Rozmán László

Gólszerző: Illés (59., 83.)

Piros lap: Debreceni (81.) ill. Vincze (50.)

Megyei rangadót játszott a Credobus Mosonmagyaróvár, amely a Ménfőcsanakot fogadta. Az első félidőben mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. A 10. percben Heinrich védett bravúrral egy 20 méteres csanaki lövést. A 19. percben Illés bal oldali szöglete után Debreceni fejelt hat méterről, de Ficsór szép mozdulattal kitornázta a léc alá tartó labdát.

Az 50. percben emberelőnybe került a Mosonmagyaróvár, miután Vincze megkapta a második sárga lapját. Az 59. percben Jasarevic remekül passzolt Illéshez, aki 14 méterről laposan kilőtte a hosszú alsót. 1-0. A 81. percben Debrecenit is kiállította a játékvezető, miután az óvári csapatkapitány megkapta a második sárga lapját. A 83. percben D’Urso indította pazarul Illést, aki végigrobogott pályán és Ficsórt is kicselezve 8 méterről az üres kapuba gurított. 2-0. A Mosonmagyaróvár többet tett a győzelemért, így megérdemelten gyűjtötte be a három pontot a megyei rangadón.

Varga László: – Az első félidőt rosszul kezdtük, több hibával játszottunk, de a szünetben sikerült rendezni a sorokat és gólra váltani a helyzeteket. Ez egy megyei rangadó volt, mindenki győzni akart, ám úgy érzem, főként a második félidei játék miatt, megérdemelten lett miénk a három pont.

Rozmán László: – Az első félidei játékunkkal elégedett vagyok, a második játékrészben viszont a kiállítás megpecsételte a sorsunkat. Utána már nem volt benne a játékunkban még a szépítés lehetősége sem. Az erősebb kvalitású játékosokkal rendelkező csapat győzött.

Tudósított: Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply