Credobus Mosonmagyaróvár – Puskás Akadémia II 3-0


Credobus Mosonmagyaróvár – Puskás Akadémia II 3-0 (1-0)

Mosonmagyaróvár, zárt kapuk mögött

Vezette: Szalai L.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bokor, Debreceni, Bohner, Tóth M., Horváth K., D’Urso (Nagy K., 78.), Jasarevic (Kozma, 74.), Szalka (Nagy L., 89.), Illés (Takács M., 78.), Laki (Gáncs, 89.). Vezetőedző: Varga László

Puskás II: Kiss Á. – Godányi (Sós, 46.), Papp K., Mayer, Nahirnij (Berekali, 74.), Ominger, Sipos, Magasföldi, Hosszú, Nagy Z. (Krpic, 85.), Kalmár (Gruber, 74.). Vezetőedző: Nagy Ádám

Gólszerző: Laki (34., 67., 87.)

A tizenegy bajnoki óta veretlen Credobus Mosonmagyaróvár a Puskás Akadémia második csapatát fogadta az év utolsó hazai mérkőzésén. A hazai együttesből Czingráber Máté öt sárga lapja, Benkovich Zsolt pedig sérülés miatt hiányzott. A találkozót a hazai csapat kezdte jobban, amely több helyzetet is kialakított. A gólra a 34. percig kellett várni, amikor egy szép Illés-Laki összjáték után, utóbbi 5 méterről bombázott a kapuba. 1-0. A 67. percben Tóth Martin balról ívelt középre egy szabadrúgást. A vendégek kapusa Kiss Ágoston nem tudta megfogni a labdát, a kapu előtti kavarodást pedig Laki használta ki, aki egy méterről talált a hálóba. 2-0.

Egyre felszabadultabban játszott a Mosonmagyaróvár, sorra jöttek a hazai lehetőségek. Az i-re a pontot a 87. percben sikerült feltenni. Nagy Kevin szerzett labdát, amit jó ütemben kapott vissza Szalkától a tizenhatoson belül. A csereként beálló óvári játékos remek beadását Laki öt méterről kapásból, ballal lőtte a kapuba. Klasszikus mesterhármas! 3-0. A Credobus Mosonmagyaróvár szép gólokat szerezve teljesen megérdemelten győzött az év utolsó hazai találkozóján. Ezzel a sikerrel Varga László együttes már 12 bajnoki óta veretlen, és a legutóbbi nyolc meccséből hetet megnyert. Ráadásul az MTE hátránya már csak három pont a listavezető III. Kerület mögött.

Varga László: – Minden meccsnek vannak lélektani pillanatai, mi ezekből jól jöttünk ki. Elégedett vagyok a csapattal, meggyőző játékkal tartottuk itthon a bajnoki pontokat.

Nagy Ádám: – A Mosonmagyaróvár a tapasztalatával és a rutinjával legyőzött minket, iskolás gólokat kaptunk. Még sok hibával játszunk, de ez a fiatal csapatösszetételnek is köszönhető. Remélem tavaszra már megerősödhetünk, de ehhez idő és türelem kell.

Tudósított: Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply