Credobus Mosonmagyaróvár – Nagykanizsa 2-1


Credobus Mosonmagyaróvár – Nagykanizsa 2-1 (1-1)

Mosonmagyaróvár,250 néző

Vezette: Horváth T.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Debreceni, Czingráber, Horváth K. (Balogh F. 88.), D’Urso, Takács M., Jasarevic (Kozma 74.), Szalka, Illés, Laki (Nagy L. 81.). Vezetőedző: Varga László

Nagykanizsa: Horváth M. – Horváth B., Papp Sz., Major, Nagy B. (Bagó 46.), Ekker, Szabó P., Kovács Gy., Kretz (Béli 68.), Török (Péntek 72.), Vass Gy. Vezetőedző:Koller Zoltán

Gólszerző: Szalka (8.), Illés (57.)ill., Papp (36.)

A legutóbbi két idegenbeli bajnokiját elveszítő Credobus Mosonmagyaróvár a négy meccs óta nyeretlen Nagykanizsát fogadta a hétközi fordulóban. A 8. percben Takács 18 méteres lövését Horváth Márton pont Szalka elé ütötte, aki 3 méterről a kapuba pofozta a labdát. 1-0. A 36. percben Szabó Patrik jobb oldali szöglete után Papp a rövid saroknál bekotorta a labdát Heinrich kapujába. 1-1. Az 57. percben Illés lépett ki a kanizsai védők között és a kapus mellett is elvitte a labda, majd 12 méterről laposan a hálóba passzolt. 2-1. Küzdelmes mérkőzésen végül megérdemelt győzelmet aratott a Credobus Mosonmagyaróvár.

Varga László: – Kellett ez a győzelem az utóbbi két vereség után. Nagyon sokat tettek a fiúk a pályán a mai sikerért, elégedett vagyok.

Koller Zoltán: – Tudtuk, hogy az ellenfelünk az egyik legjobb csapat a bajnokságban. Kicsi szerencsével döntetlen is lehetet volna, ám jelenleg ennyire voltunk képesek.

Tudósított: Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply