Credobus Mosonmagyaróvár – MOL Fehérvár FC II 1-0 (1-0)

Forrás és fotó: http://mte1904.hu/


Az öt mérkőzés óta veretlen Credobus Mosonmagyaróvár a MOL Fehérvár FC második csapatát fogadta. A vendégek kispadján ezen a találkozón debütált Szalai Tamás. A 35. percben Takács indította Horváth Kevint a bal szélen, akinek a beadását Szabó Zsolt 11 méterről védhetetlenül fejelte a fehérvári kapuba. 1-0. Szabónak ez volt az első bajnoki gólja mosonmagyaróvári színekben. A második félidőben több 100 %-os gólhelyzetet is kidolgozott a hazai csapat, Szalka és Nagy Kevin is növelhette volna az előnyt, de Dala többször is bravúrral védett, így az állás nem változott. A Credobus Mosonmagyaróvár megérdemelten gyűjtötte be a három pontot a masszív Fehérvárral szemben, így Varga László együttese két döntetlen után ismét nyerni tudott.

Credobus Mosonmagyaróvár – MOL Fehérvár FC II 1-0 (1-0)

Mosonmagyaróvár, zárt kapuk mögött

Vezette: Juhász Á.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bokor, Debreceni, Czingráber, Jasarevic (Tóth M., 67.), Bakos Sz. (D’Urso, 76.), Takács M., Horváth K. (Balogh F. 89.), Illés (Nagy K., 67.), Szalka, Szabó Zs. (Oláh L., 76.). Vezetőedző: Varga László

MOL Fehérvár FC II: Dala – Tarnóczi, Urbán, Molnár B. (Fodor, 14.), Kojnok, Kövesdi (Major, 78.), Gulyás (Szileszki, 78.), Elek, Papp M., Tóth B. (Rónaszéki, 65.), Molnár M. (Tóth T., 65.). Vezetőedző: Szalai Tamás

Gólszerző: Szabó Zs. (35.)

Varga László: - Elégedett vagyok a játékosok küzdeni tudásával, sokat dolgoztak a győzelemért. Sajnos sok helyzetünk kimaradt, amivel már korábban lezárhattuk volna a találkozót, de a legfontosabb az, hogy behúztuk a három pontot.

Szalai Tamás: - Sajnos a mai mérkőzésen nem volt esélyünk a pontszerzésre. A támadójátékunk nem működött, így csak a fiatal kapusunknak köszönhetjük, hogy nem dőlt el már korábban a találkozó. Gratulálok a Mosonmagyaróvárnak!

Tudósított: Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply