Credobus Mosonmagyaróvár – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 3-1 (2-1)


Fotó: http://mte1904.hu/

A három bajnoki óta nyeretlen Credobus Mosonmagyaróvár a Gárdony együttesét fogadta a 9. fordulóban. Varga László együtteséből Nacsa Péter és Bohner Roland hiányzott, Simita Gergő azonban több hónapos kihagyás után visszatérhetett a keretbe.

A 13. percben egy szöglet utáni kavarodás után D’Urso talált a hálóba. 1-0. Negyed óra múlva egy szabadrúgásra Debreceni jó ütemben érkezett és a kapuba fejelt. 2-0. A 35. percben egy kontra után Tóth Tibor révén szépítettek a vendégek. 2-1. Néhány perc múlva büntetőhöz jutott a Mosonmagyaróvár, de Szalka lövését Steer védeni tudta.

A második félidő elején ismét tizenegyeshez jutott a Mosonmagyaróvár, Illés próbálkozását azonban a gárdonyi kapus ismét védeni tudta. Az 54. percben Jasarevic indult meg a jobb szélen, a beadását Boros csúsztatta a hosszú sarokba. 3-1. Ezzel a győzelemmel megtört a Mosonmagyaróvár három bajnoki mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozata.

A Credobus Mosonmagyaróvár szerdán a Puskás Akadémia II elleni elmaradt mérkőzést pótolja. A találkozó 15 órakor kezdődik.

Credobus Mosonmagyaróvár – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 3-1 (2-1)

Mosonmagyaróvár, 300 néző

Vezette: Héra Cs.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Czingráber, Debreceni, Deák, Jasarevic (Horváth K., 80.), Tóth L., D’Urso (Végh, 66.), Nagy K., Illés (Szegő, 71.), Szalka (Nagy Z., 71.), Boros G. (Popov, 80.). Vezetőedző: Varga László

Gárdony: Steer – Kiss L. (Balogh B., 46.), Bika, Koronczi, Király B. (Mód, 46.), Tajti (Varga Zs., 79.), Szabó B. (Kökény, 64.), Emperger (Földesi, 61.), Gere, Tóth T., Wágner. Vezetőedző: Helm András

Gsz.: D’Urso (13.), Debreceni (27.), Boros (54.) ill. Tóth T. (35.)

Piroslap: Wágner (93.)

Varga László: Jól kezdtük a mérkőzést, megfelelő iramban, akarattal. A helyzeteink is megvoltak, amit végre sikerült kihasználni.

Helm András: – A mai napon fásultan és tompán játszottunk, de igazából az erősebb csapat győzött, megérdemelten. A kapusunk teljesítményét viszont kiemelném, hiszen két büntetőt is hárítani tudott.

Tudósított: Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply