Credobus Mosonmagyaróvár – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 2-2 (1-1)

Forrás és fotó: Credobus Mosonmagyaróvár – MTE 1904 hivatalos oldala


Credobus Mosonmagyaróvár – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 2-2 (1-1)

Mosonmagyaróvár, zárt kapuk mögött

Vezette: Erdélyi B.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Debreceni, Czingráber, Balogh F. (Jasarevic, 61.), Bakos Sz., Takács M. (D’Urso, 61.), Horváth K., Illés, Szalka, Szabó Zs.(Oláh L., 61.). Vezetőedző: Varga László

Gárdony: Erdélyi – Patócs (Király, 80.), Koronczi, Ujvári, Sárossy, Szabó B., Rodenbücher, Cziklin, Kercsó (Miskei, 88.), Rigó (Nagy B., 63.), Balogh B.(Zsigmond, 63.). Vezetőedző: Oláh Attila

Gólszerzők: Szalka (2., 59.) illetve Patócs (25., 65.)

A tavasszal négy bajnokijából kettőt megnyerő, kétszer pedig döntetlent játszó Credobus Mosonmagyaróvár a Gárdonyt fogadta a 26. fordulóban. A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést. A második percben már meg is szerezte a vezetést a Mosonmagyaróvár. Szabó iramodott meg a jobb oldalon, majd Szalkához passzolt, aki 12 méterről a kapuba talált. 1-0. A 25. percben aztán egy beadást követően Patócs fejesből egyenlített. 1-1. Ebben a félidőben helyzetek még adódtak, ám az eredmény nem változott, döntetlen állással fordultak a felek.

A folytatásban is dominált a Mosonmagyaróvár. Az 59. percben Debreceni hazai térfélről indított ívelését követően a labda Szalka elé pattant, aki szemfülesen a kapus fölé emelve újra megszerezte a vezetést. 2-1. Ám nem sokáig örülhetett a hazai gárda, a 65. percben egy szabadrúgást követően Patócs újból egyenlített. 2-2. A végéig már hiába próbálkozott a Mosonmagyaróvár, a pontos befejezések elmaradtak, így maradt a pontosztozkodás és a reális döntetlen.

A Credobus Mosonmagyaróvár legközelebb április 4-én lép pályára, a Fehérvár II. otthonában.

Varga László: - Dühítő számunkra a döntetlen, úgy gondolom itthon győznünk kellett volna. Többnyire uraltuk a játékot, ám a hibáinkat gyorsan kihasználták a vendégek. Menni kell tovább és még több munkát beletenni, hogy újra nyerhessünk.

Oláh Attila: - Elhozni egy pontot egy ennyire erős csapat otthonából számunkra mindenképpen pozitív. Elégedett vagyok.

Tudósított: Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply