Borvidékek csatája. A Tállyát fogadja az Eger


Vasárnap, 14.30 órától a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban kerül sor a mérkőzésre. Az Eger az elmúlt hétvégén a Putnok csapatánál vendégszerepelt, és 4-1-re kikapott. Így 6 ponttal, két korábbi győzelmének köszönhetően a tabella 11. helyét foglalja el. Az ellenfél Tállya az előző fordulóban hazai pályán szenvedett egy gólos vereséget az ESMTK csapatától. Az eddig megszerzett 6 ponttal ők a 13. helyen állnak Az előző szezon összecsapásainak mérlege: Egerben gól nélküli döntetlen, míg Tállyán 3-1-es egri győzelem született.

Fotó: www.egerse.com

A vezetőedző Sütő Szilárd, valamint a csapat egyik játékosa Vaskó Tamás a következőképpen nyilatkozott a www.egerse.com weboldalnak a közelgő összecsapásról:

– Ahhoz, hogy stabilizáljuk a helyzetünket, az ilyen alsóházi rangadókat hazai pályán meg kell nyerni. A csapattal erre készülünk fontos lesz, hogy a mérkőzésen belül a teljesítményünk végig kiegyensúlyozott legyen. Nagyon örülünk, hogy a mérkőzésen Vaskó Tamás pályára léphet, úgy gondolom a karaktere és a rutinja sokat fog segíteni, hogy stabilabb teljesítményt nyújtsunk.

– A legfontosabb egyelőre a csapat szempontjából az eredmény lesz vasárnap a Tállya ellen. A győzelem nagyon fontos lenne, hogy előrébb lépjünk a tabellán. Nyilván szeretnénk látványosan is játszani, hogy kiszolgáljuk a közönségünket. Reméljük sokan fognak minket támogatni hétvégén. Hajrá Eger!

Be the first to comment

Leave a Reply