Bicskei TC – Szekszárdi UFC 4-2 (felkészülési mérkőzés)


A https://2060.blog.hu/ tudósítása:

A szebbik arcát mutatta az időjárás szombaton kora délután Bicskén, amikor a Közép csoport 12. helyén tanyázó Szekszárdi UFC érkezett felkészülési mérkőzésre a Kerecsendi Kiss Márton utcába. A lendületes, jó iramú találkozón nem kevesebb, mint fél tucat gól született, érdekes körülmények között. Hölgy játékvezető vezette a zöld műfűre a két csapatot, a Bicskei TC a Füstös – Erdős, Nagy, Sötét, Lapos – Sárközi, Dencinger – Fröhlich, Varga, Török – Pölöskei összetételben kezdett, míg csereként Zelizi (46.p.), Molnár (46.p.), Madarász (46.p.), Farkas (66.p.), Valentics (66.p.), Móri (66.p.), Peinlich (74.p.) és Tornyai (74.p.) kapott lehetőséget. 

A 24. percig kellett várni az első találatra, ekkor Sárközi indította a jobb szélen Erdőst, akinek lapos beadását Pölöskei 8 méterről, Szűcs kapust megelőzve perdítette a jobb alsó sarokba (1-0). Három perccel később jött az egyenlítés! Nagy szabálytalankodott középen, a kaputól 17 méterre. A megítélt szabadrúgást Fejős csavarta a jobb alsó sarokba (1-1). Szinte rögtön volt válasza a BTC-nek, a 29. percben Török baloldali lapos beadását az egyre jobb formába lendülő Pölöskei 10 méterről, Szűcs lába között küldte a hálóba (2-1).

Az 52. percben ritkán látható öngóllal növelte előnyét a Bicske! Szűcs gurította ki a labdát hátvédtársának, Dudásnak, aki gondolkodás nélkül visszapasszolta a kapu felé a játékszert, azonban a szekszárdi hálóőrt meglepte a mozdulat és tehetetlenül nézte a kapuban landoló lövést (3-1). A 65. percben eldőlt a mérkőzés, Varga lapos beadását Erdős 15 méterről középről lőtte a kapu jobb alsó sarkába (4-1). A 67. percben még belefért egy szépítés a vendégek részéről, az orrcsont-törése után először, speciális maszkban védő Zelizi röviden szabadított fel egy előrevágott labdát, a szemfüles Péter pedig 8 méterről, éles szögből, habozás nélkül a jobb alsó sarokba helyezett (4-2).

A hátralévő időben már csökkent az iram és az eredmény sem változott. Vukmir Dragan csapata teljesen megérdemelten szerzett újabb Közép-csoportbeli skalpot. A bajnoki főpróbára jövő szombaton 11.00 órától kerül sor Bicskén a THSE Szabadkikötő (Közép csoport 13.) gárdája ellen.

Be the first to comment

Leave a Reply