Bicskei TC – MTK U19 1-0 (1-0). Felkészülési mérkőzés

Forrás: https://2060.blog.hu/


148427015_258220282378208_1898219136747970212_n.jpg

“Csak” az eső esett szerdán este Bicskén, de az váltakozó erővel, ami a pálya szélén igen kellemetlen volt, de belül sem lehetett kellemes. Ilyen időjárási körülmények között csapatunk a Szűcs – Horváth, Kákonyi, Vékony – Szabó, Dencinger, Radó, Pekowski, Valentics – Németh, Peinlich összeállításban kezdte a meccset a kiemelt U19-es bajnokság középmezőnyében tanyázó MTK ellen. December eleje után újra találkoztak az egymással jó viszonyt ápoló két klub csapatai, akkor fordulatos meccsen 3-2-re nyert a BTC a pandémia miatt meccshiánnyal küzdő fiatalok ellen. Az első valamire való eseményre a 13. percig kellett várni. Németh cselezgetett a 16-oson belül, az ellenfél egyik védője nagy lelkesedésében két kézzel fellökte, a játékvezető habozás nélkül 11-est ítélt, amit Kákonyi a balra vetődő kapust becsapva a kapu jobb oldalába lőtt (1-0). A 40. percben kis szöglet után Peinlich elé került vissza a labda, 16 méterről lőtt, a labda a kapus segítségével a bal kapufán csattant, onnan Radó elé pattant, aki mellé trafált. A 44. percben az ellenfél csatára próbára tette Szücs képességeit, egy 20 méterről eleresztett lövés formájában, de az ősz egyik legjobbja kiállta a próbát. Folytatáshoz kattints! 

A félidőben csak a viszonylag keveset foglalkoztatott Szűcs kapust cserélte le Csordás mester.  A 60. percig két vendég lövést is hárított Kertész. Ekkor már túl volt két cserén csapatunk, Valentics és Szabó helyett  Lencsés, illetve Farkas folytatta, két perccel később Pekowski helyét Mlinárcsik foglalta el. Misu előtte egy jól eltalált, de célt tévesztő 20 méteres lövéssel köszönt el. A 66. percben Farkas még a saját térfelén lódult meg, mintegy 50 méteres vágta után beadott, de a belül érkezők elvacakolták a lehetőséget. A 77. percben Peinlich Kákonyit hozta lövő helyzetbe, de a labda a léc fölé szállt. Ebben az időszakban már pályán volt Bajor és Rétyi is, a lecserélt Németh valamint Dencinger helyén. A hajrában már nem változott az eredmény.

A mérkőzés sajnálatos eseménye volt, hogy egy bordasérült MTK-játékoshoz mentőt kellett hívni, neki ezúton is jobbulást kívánunk. Szombaton már igen komoly erőpróba vár a Bicskei TC játékosaira, amikor 11.00 órakor az NB III Közép csoportjának 2. helyezettje, az FC Dabas látogat a Kerecsendi Kiss Márton utcába. (tudósított: Venczel József, kép: Komjáthy Péter) 

Be the first to comment

Leave a Reply