Bicskei TC – Főnix Baracska 7-2 (felkészülési mérkőzés)

A https://2060.blog.hu/ tudósítása:


A fejér megyei I. osztályú bajnokság 3. helyezettje, a Főnix Baracska gárdája látogatott szombaton délelőtt a tavaszi idény előtti főpróbát tartó Bicskei TC-hez. A Füstös – Erdős, Sötét, Lapos (Valentics 55.p.), Madarász – Dencinger, Molnár, Sárközi – Fröhlich, Pölöskei, Varga összetételű házigazdának éppen fél óra kellett ahhoz, hogy feltörje a masszívan kezdő fiatal csapat védelmét. 

A 30. percben Madarász lőtt éles szögből 12 méterről, a kapusról kipattanót Fröhlich stukkolta fejjel, közelről a kapu közepébe (1-0). 5 perccel később Pölöskei beadását Madarász csúsztatta Fröhlich elé, aki 6 méterről kíméletlenül bombázott a kapuba (2-0). A 37. percben gyors bicskei akció végén Pölöskei ezúttal balról laposan passzolt Fröhlich elé, aki 5 méterről belsővel mattolta a vendégvédelmet (3-0). Az első félidei góleső a 40 percben zárult, ekkor Sárközi lapos passzával Dencinger csinált egy cselt, majd 7 méterről egy védőt is érintve lőtt a kapu bal oldalába (4-0). 

A második félidő kiegyenlített játékkal indult, majd az 52. percben a ritka Főnix-ellentámadások egyikén Erdei jól cselezte ki Füstöst és 7 méterről az üres kapuba gurított (4-1). A szépítés során a kétségbeesetten visszafutó Lapos ütközött a jobb kapufával, kisebb sérülése miatt le is kellett cserélni. A 67. percben Varga és Fröhlich összjátéka után Pölöskei lőtt az ötös sarkáról a kapuba (5-1). A 70. percben Varga tette ki a labdát balra Pölöskeinek, aki 7 méterről laposan a hosszú sarokba lőtt (6-1).

A 76. percben Fodor kapott félmagas beadást a kaputól 14 méterre és fordulásból szép gólt lőtt a bal felső sarokba (6-2). A 87. perc hozta az utolsó találatot, ekkor Pölöskei okosan gurította le a játékszert a középen érkező Fröhlichnek, aki 16 méterről pontosan lőtte ki a jobb alsó sarkot (7-2), mesternégyes! Nehezen indult be a bicskei támadójáték ezen a napon, de a türelem meghozta gyümölcsét. Biztató a hét lőtt gól, ugyanakkor bosszantó, hogy a felkészülési mérkőzések java részét nem tudta kapott gól nélkül lehozni a bicskei védelem. A mérkőzés után a Főnix-meccsen pályára nem lépő labdarúgók a BTC II. csapata ellen vettek részt kétkapus játékon.

A tavaszi idénynyitóra március 8-án vasárnap 18.00 órakor kerül sor, amikor igazi presztízsmérkőzéssel, a Bicskei TC-III.ker. TVE találkozóval kezdik meg a csapatok a menetelést. A BTC célja továbbra is az 5-8. hely elérése, míg a vendégek kimondottan a bajnoki címért és az NB II-be jutásért szállnak harcba! 

Be the first to comment

Leave a Reply