Bicskei TC – FC Esztergom 6-0 (felkészülési mérkőzés)


A https://2060.blog.hu/ tudósítása

Egy hete kezdte meg a felkészülést a Bicskei TC csapata a fejér megyei I. osztályú listavezető Gárdony elleni mérkőzéssel, amely 2-3 (2-1) arányú vereséget hozott Tornyai, Rigó, illetve Tóth (3) góljaival. Azóta újabb kemény hét telt el kiadós edzésekkel és a mai napon a komárom-esztergom megyei pontvadászat 8. helyén álló FC Esztergom csapata érkezett Bicskére. A BTC az I. félidőben a Füstös – Barta, Nagy, Sötét, Madarász – Erdős, Gál – Tornyai, Rigó, Peinlich – Pölöskei összetételben kezdett, míg a II. játékrészben a Zelizi – Erdős, Nagy, Lapos, Valentics – Dencinger, Sárközi – Farkas, Varga, Török – Móri összeállítású alakulat játszott. Nem játszott a tartósan sérült Molnár Viktor és a frissen igazolt Fröhlich Roland, aki hétfőn csatlakozik társaihoz. Alaposan feltolt védelemmel és szívósan küzdött az esztergomi gárda, azonban ezúttal érvényesült az osztálykülönbség. 

A 22. percben Peinlich előreívelését Pölöskei fejelte le Rigó elé, aki közelről a hálóba vágta a játékszert (1-0). Három perccel később Peinlich szöglete ezúttal egy vendégvédőről pattant Rigó elé, aki szemfüles módon ezúttal a bal sarokba lőtt (2-0). A 29. percben Peinlcih szögletét az ötösön üresen hagyott Sötét fejelte a jobb sarokba (3-0). A 39. percben Peinlich lapos beadása az elvetődő vendégvédő Molnár lábáról perdült a jobb alsó sarokba (4-0), így a jó formában játszó bicskei baloldali futó négy gólpasszal zárta mai játékát.

A 62. percben a letámadó Farkasról pattant a pettyes Varga elé, aki bal oldalról, 10 méterről magabiztosan lőtte ki a bal alsó sarkot (5-0). A 66. percben Varga ugratta ki Mórit, aki a kapust elfektetve közelről az üres kapuba lőtt (6-0). A hátralévő időben már nem változott az eredmény, sportszerű összecsapáson megérdemelten nyert ilyen arányban is a végig támadó hazai csapat a jól küzdő, ám védekezésben többször hibázó vendégek ellen. Szerdán 14.00 órakor az NB II-es BFC Siófok otthonában folytatja a Bicskei TC a felkészülési mérkőzései sorozatát.

Be the first to comment

Leave a Reply