Bicskei TC – Credobus Mosonmagyaróvár 1-3

Forrás és fotó:
mte1904.hu


Bicskei TC – Credobus Mosonmagyaróvár 1-3 (1-0)

Bicske, 300 néző

Vezette: Gál P.

Bicske: Szűcs – Kákonyi, Mlinárcsik, Sötét, Madarász, Lassú (Török D., 75.), Dencinger, Lencsés, Peinlich (Varga Zs., 63.), Filipovic (Farkas M., 63.), Varga Z. Vezetőedző: Dragan Vukmir

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Debreceni, Czingráber, Horváth K., D’Urso, Takács M., Jasarevic (Balogh F., 64.), Szalka (Nagy K., 75.), Illés (Benkovich Zs., 88.), Laki. Vezetőedző: Varga László

Gólszerző: Varga Z. (3.), ill., Takács (53.), Laki (55., 68.)

A Credobus Mosonmagyaróvár a Nagykanizsa elleni győzelemmel, a Bicske a ZTE II elleni döntetlennel hangolt az egymás elleni mérkőzésre. A 3. percben Varga egy átvétel után 23 méterről kilőtte a hosszú sarkot. 1-0. Néhány perccel később Debreceni fejjel egyenlített, de a játékvezető egy másik játékos szabálytalansága miatt nem adta meg a gólt. A második félidőben 3 perc alatt fordított a Mosonmagyaróvár. Az 53. percben egy visszagurított labdát Takács 20 méterről védhetetlenül lőtt a bicskei hálóba. 1-1. Az 55. percben Laki kapott labdát a tizenhatoson belül, és 13 méterről, ballal, nagy erővel a kapuba bombázott. 1-2. A 68. percben a bal oldalról Illés passzolt középre egy labdát, amit Laki 6 méterről ballal kapásból a hálóba lőtt. 1-3. A Mosonmagyaróvár gyorsan hátrányba került, de remek második félidei játékának köszönhetően megérdemelten győzött.

Dragan Vukmir: – Gratulálunk a Mosonmagyaróvárnak, megérdemelt győzelmet arattak. A mérkőzés egészét tekintve a jobb csapat szerezte meg a három pontot, amely jobban is játszott. Megvolt a lélektani előnyünk, mert korán megszereztük a vezetést. A második félidőben aztán gyors egymásutánban jöttek a hibák a védekezésben, és innen már nem tudtunk talpra állni.

Varga László: – Nehéz meccsre számítottuk, és igazunk is lett. Gyorsan hátrányba kerültük, de a második félidőben rendeztük a sorsokat és a jó helyzetkihasználásunknak köszönhetően megérdemelten győztük. Gratulálok a csapatnak, hiszen a Bicske eddig a mérkőzésig veretlen volt hazai pályán.

Tudósított: Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply