Bicskei TC – BKV Előre. Emlékezés és jótékonyság

A https://2060.blog.hu beharangozója:A borús idő ellenére csapadékmentes előrejelzést ígérnek a meteorológiai szolgáltatók a vasárnap 16.00 órakor kezdődő Bicskei TC – BKV Előre NB III-as bajnoki mérkőzésre. A két csapat azonos mérleggel és pontszámmal (5) áll a tabella 10. és 12. helyén, közöttük és a közéjük ékelődött MOL Fehérvár FC II. csapata versengésében csak a gólkülönbség rangsorol. Jó hír Vukmir Dragan keretében, hogy a sérült Solt Pált a jelek szerint nem kell műteni, már végzi a rehabilitációs edzéseket, ugyanakkor a Siófokról az átigazolási időszak utolsó napján igazolt Lapos Máté és Török Dávid játékengedélye még nem érkezett meg. A mérkőzés egyperces gyászszünettel kezdődik.

A közelmúltban életének 55-ik évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt Heim Károly (Boni), csapatunk elkötelezett szurkolója, akit egyesületünkhöz több szálon kötődő családján kívül gyászol a Bicskei Torna Club és a Bicske Tigers szurkolói csoport. Karcsi keze munkáját sokáig őrizni fogja a sporttelep nemrég elvégzett elektromos fejlesztéseinek egész sora. Emlékét megőrizzük!

A mai mérkőzésen befejeződik a Bicske Tigers által kezdeményezett jótékonysági gyűjtés Orsós Krisztián fiatal lőkösházi labdarúgó javára. A gólérzékeny támadó bal lábában sérülése után daganatot diagnosztizáltak, s csak a térd alatti amputáció mentette meg a végtagot. A támogatás a rehabilitáció, a művégtag beszerzésének költségeihez valamint egy másik – foci nélküli – életbe való beilleszkedést segíti. 

Be the first to comment

Leave a Reply