Beharangozó: SC Sopron – Érdi VSE

Forrás: https://erdivse.hu/


Október 4-én, 15.30-tól az újonc SC Sopron vendégeként folytatja szereplését az NB III Nyugati csoportjának 12. fordulójában az Érdi VSE. Limperger Zsolt együttesének nem lesz egyszerű dolga, hiszen a Sopron elmúlt öt mérkőzését kivétel nélkül megnyerte.

Újoncként nem kezdte igazán jól az NB III Nyugati csoportjának 2020/21-es kiírást az SC Sopron, amely az első hat fordulóban csupán két pontot szerzett (a Lipóttal és a Gárdonnyal játszott 1–1-es döntetlent), kikapott a Pápai Perutztól, a THSE-Szabadkikötőtől, a III. kerülettől és a Tatabányától is. A gyengébb kezdés után a Hűség városában megváltak Horváth Csaba vezetőedzőtől, de Weitner Ádám irányításával szárnyra kapott az együttes. A Nagyatádon elért 3–0-s siker után a VLS Veszprémet 4–1-re, a PAFC II-t és a BKV Előrét idegenben 1–0-ra, a Balatonfüredet 2–0-ra győzték le.

Az ötmeccses győzelmi szériának köszönhetően a Sopron feljött a tabella tizedik helyére, úgy, hogy az ötödik helyezett Komárom is csak három pontra van tőle.

Az Érdi VSE ugyan a legutóbbi fordulóban elvesztette veretlenségét, idegenben továbbra sem talált még legyőzőre. Sőt, Koós Gáborék olyan együtteseket fektettek két vállra, mint a Mosonmagyaróvár, a Nagykanizsa és a Komárom – mindössze Ménfőcsanakon játszottak egy 1–1-es döntetlent.

– Amit mondogatunk az edzőkollégákkal, hogy nincs könnyű meccs, mi és a III. kerület is vereséget szenvedett a múlt héten. Ebből kiindulva azt tudom mondani, hogy minden mérkőzés nagyon nehéz.

Három-négyórás út után leszünk, emiatt az is nehéz kérdés, hogyan tud regenerálódni a csapat és még ott lesz az ellenfél is a pályán, amely valószínűleg jóval frissebb lesz, mint mi. Fontos lesz az első negyedóra, húsz perc, de a legfontosabb, hogy azokat a hibákat, amik múlt héten előjöttek, azokat kiküszöböljük, illetve vissza kell térni a ránk jellemző biztonságos játékra

– fejtette ki várakozásait Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

Az október 4-én, 15.30-kor kezdődő SC Sopron–Érdi VSE mérkőzést Horváth Patrik vezeti, segítői Nagy Viktor és Erős Botond lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 12. forduló
10.04., 15.30:
 SC Sopron–Érdi VSE

Be the first to comment

Leave a Reply