Az utóbbi évek nézőcsúcsa is megdőlhet Pasaréten

Különösen izgalmas program várja azokat, akik kilátogatnak a vasárnap 17:30 órakor kezdődő Pénzügyőr SE – Csornai SE összecsapásra. 

Jön az utolsó forduló, s ilyenkor előkerülhet egy újabb szurkolói kellék, a számológép. A bajnoki kiírás szerint ugyanis összesen 10 csapat búcsúzik majd az NB3-tól. Csoportonként a 14-16. helyezettek, valamint a legrosszabb 13. Mivel a Keleti csoportban a tavaszi szezon kezdetén visszalépett az STC, így kisebb matematikai tudásra is szükség lesz a tizedik kieső meghatározásához, hiszen a 13. helyezetteknél ki kell majd számolni hogy a megszerezhető pontok hány százalékát sikerült abszolválni, és akinél a legkisebb az érték, az lesz a hunyó. A kiesési esélylatolgatásokkal ebben a cikkben foglalkoztunk.

Sokan, köztük én is, néhány fordulóval ezelőtt már temettük a Pénzügyőr együttesét. A Tintahalak elleni vereség után teljesen reménytelennek látszott a helyzet, de azóta két meccs alatt négy pontot szerzett a pasaréti csapat és a többi meccs eredménye is meglehetősen kedvezően alakult számukra. Vasárnap egy igazi ki-ki meccsre kerül sor a Csorna ellen. Amelyik együttes nyer, az nagy valószínűséggel bennmarad (ehhez az is szükséges, hogy a Tintahalak ne nyerjen a már bajnok Kaposvár otthonában), amelyik viszont veszít, az kieső helyen fejezi majd be a bajnokságot.

A Pénzügyőr szurkolói körében évek óta nem látott mozgósítás kezdődött, így akár az utóbbi évek nézőcsúcsa is összejöhet.

Szécsi József

Be the first to comment

Leave a Reply