Az SC Sopron megkezdte a felkészülést az NB3-ra. Jelentősen változik a játékosállomány


Forrás: SportClub Sopron

A soproniak június 29-én, hétfőn megkezdték a felkészülést a 2020-2021-es NB III-as bajnoki idényre. A keretben több változás is történt.
A távozók között szerepel két kapus, Tóth Olivér és Garab Gábor. Mindketten osztrák munkahely lehetőség, és az ezzel járó elfoglaltság miatt nem szerettek volna magasabb szinten futballozni, csakúgy mint a védelemből Kádár Richárd, aki ősztől már tanárként dolgozik, és fel is hagyott a labdarúgással. Szintén távozott a védelemből Zselinszky Kevin és a csapatkapitány, Kelemen Dávid, akinek számos kérője is akadt a megyei osztályból, és a több játéklehetőség miatt választotta, hogy távozik. Tóth Péter (középpályás) befejezte tanulmányait a Testnevelési Főiskolán, és a Ferencváros utánpótlásában fog a továbbiakban edzőként dolgozni! Honyák Máté (támadó) magánéleti okokból távozik, míg Erdősi Dominik továbbra is látogatja majd a csapat edzéseit, de játéklehetőséget nyártól a SFAC 1900 SE csapatában kap!


Jövő héten az érkezőké lesz a főszerep! A csapat erősítése most is folyamatban van, és továbbra is az a cél, hogy Sopron és Sopron környéki, azaz helyi kötődésű labdarúgóknak adják meg az NB III-as szereplés lehetőségét az SC Sopronnál!

Be the first to comment

Leave a Reply