Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága április 10-i ülésén az alábbi határozatokat hozta

Súlyos büntetéseket szabott ki a FEB a Tállya csapatára. Lippai Ákost köpésért 5 meccsre eltiltották. A csapat technikai vezetőjét  pedig 4 mérkőzésre nélkülözniük kell. Az egyesület emellett 150.000.-Ft pénzbüntetést is kapott.

NB III

– Galambos Gábor (Jászberény) 1, Nagy Zoltán (DEAC) 1,   Lippai Ákos (Tállya), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben előbb megrúgta, majd leköpte ellenfelét 5, Bagó Patrik (Paks) 1, Radványi Dávid (Veszprém) 1, Németh Zsolt (Gyirmót) 1  soron  következő férfi felnőtt  bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. 

– Réti István technikai vezető-rendező (Tállya), mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 4, Nagy László vezetőedző (Gyirmót) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 1  soron következő NB III-as bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

– A FEB a Tállya – Tiszaújváros  mérkőzéssel kapcsolatban a Tállyát, mert a mérkőzés lefújása után nem volt biztosítva a rend a sportlétesítmény területén (a játékvezetők öltözőbe vonulásának zavartalan feltételei nem voltak biztosítottak), továbbá a mérkőzés alatt a sportszervezet egy labdarúgója és egy sportszakembere súlyosan sportszerűtlen módon  viselkedett 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Színes lapok miatt kiszabott pénzbüntetés

– MTK 15, Balassagyarmat 10, Hódmezővásárhely 10 és Puskás FC (NB III) 10  ezer forint.

http://www.mlsz.hu

Be the first to comment

Leave a Reply