Az éllovast fogadja a Balatonlelle


A https://erdivse.hu/ weboldal beharangozója:

Az NB III Nyugati csoportjának 14. fordulójában az újonc Greenplan Balatonlelle SE vendégeként folytathatja veretlenségi szériáját a listavezető Érdi VSE november 10-én, 13.30-tól.

A kötelező a legnehezebb. A tabella tizennegyedik helyén, két győzelemmel, három döntetlennel és nyolc vereséggel kilenc pontot szerző újonc Greenplan Balatonlelle SE vendégeként folytatja szereplését az éllovas Érdi VSE.

Nehezen indult be az újonc szekere az új idényben, hiszen előbb a Pápai Perutztól otthon, majd idegenben, a Mol Fehérvár FC II vendégeként szenvedett vereséget. Ezt követően ugyan a Ménfőcsanakot hazai pályán 2–0-ra legyőzték a Somogy megyeiek, de ezt követő három bajnokijukat rúgott gól nélkül veszítették el, miután Lipóton 2–0-ra, a Komárom ellen hazai pályán 5–0-ra, Felcsúton, a PAFC II otthonában pedig 4–0-ra kaptak ki. A Bicskei TC elleni 2–2-es döntetlen után újabb három lőtt gól nélküli mérkőzés következett, hiszen a III. kerület ötöt vágott hazai pályán, a Nagykanizsa pedig hármat idegenben a Balatonlellének, amely ezt követően gól nélküli döntetlent játszott Mosonmagyaróváron. A BKV Előre elleni hazai 1–1 után a Hévíz SK háromgólos sikerrel vitte el a pontokat a Balaton partjáról. Ezt követően pedig váltás történt a Balatonlelle kispadján, hiszen a VLS Veszprém elleni 1–0-s lellei sikerrel végződő idegenbeli találkozón már nem Kenéz Szabolcs irányította a somogyiakat.

Az Érdi VSE ezzel szemben elmúlt hét mérkőzésén nem talált legyőzőre, melyek közül egy döntetlen mellett hatot nyert meg. A jó formát pedig Balatonlellén sem törné meg Limperger Zsolt együttese.

– A Balatonlellénél is edzőváltás volt egy héttel ezelőtt, aminek jele volt, hogy sikerült nyerniük Veszprémben és első idegenbeli sikerüket érték el. Láttam őket párszor játszani, minimális különbséggel szoktak kikapni, de volt olyan is, amikor sokat kaptak. Az lesz a kérdés, hogy mennyire tudunk a saját játékunkkal foglalkozni, mert a héten sok eső esett, így kérdés, milyen állapotban lesz a lellei pálya. Alapvetően is egy mély talajú pálya, de úgy tudjuk, hogy le is kellett szivattyúzni a pályát, tehát az is szempont lehet, hogy melyik csapat tud előbb alkalmazkodni a játéktérhez – fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője, aki bízik benne, hogy a sérülések ellenére sikerül masszív csapattal kiállni és aki játszani fog, annak az lesz a feladata, hogy megmutassa, helye van az Érdi VSE-nél.

A november 11-én, 13.30-tól kezdődő Greenplan Balatonlelle SE–Érdi VSE mérkőzést Kubicsek Máté vezeti, segítői Vörös Dániel és Rózsás Rita lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 14. forduló
11.10., 13.30: Greenplan Balatonlelle SE–Érdi VSE

Be the first to comment

Leave a Reply