Átigazolási hírek, Keleti csoport /Folyamatosan frissítve/

2016.02.24.

Felsőtárkány

Az utolsó pillanatokban a szakvezetés még három érkező igazolást ütött nyélbe. Árvai Ádám az ESSE U19-es csapatától, Gömöri Patrik Gyöngyöstarjánból, míg Karacs Péter Szlovákiából (korábban Nyíregyháza) érkezett.

felsotarkany.atw.hu

2016.02.13.

FC Hatvan

Érkezett: Nagy Dániel

Távozott: Székesi Ádám

fchatvan.hu

Tállya KSE

Ondó János visszatért Kazincbarcikáról, míg Brankovics Péter Ausztriában folytatja pályafutását, Varga Máté pedig Németországba szerződött.

tallyakse.hu

 

2016.02.12.

Jászberényi FC

Érkezett: Kis Róbert (támadó) az RKSK-tól

fociakobon.cafeblog.hu

Felsőtárkány

Érkezett: Nánási Balázs (védő) Mezőkövesdről

csakfoci.hu

 

2016.02.10.

Cigánd SE

A ciprusi Alki Larnaca együttesétől érkezett a 20 éves Ribarics Roland a Ferencváros neveltje, volt korosztályos válogatott, aki a támadósorban lesz bevethető.

cigandse.hu

2016.02.09.

Kazincbarcika BSC

Távozott: Nagy Róbert (kölcsönszerződése lejárta után Kisvárda), Ondó János (Tállya), Kalász Milán(Felsőtárkány), Odrobéna Péter(külföld?)

Érkezett: George Menougong (szabadon igazolható), Lukács Raymond („Luceafarul” Oradea), Lukács Zsombor („Luceafarul” Oradea),

kbsc.hu

2016.02.08.

Nyíregyháza Spartacus FC

Szécsi Márk, Szalai Vilmos és Harsányi Zoltán érkezett, míg Ács Ádám és Zán Krisztián visszatért korosztályos csapatához, Vámos Márkot pedig kölcsönadta a Spartacus a Nyírbátornak. Jagodics Bencével közös megegyezéssel szerződést bontott a Nyíregyháza

Nyíregyháza Spartacus FC Facebook oldal

Somos SE

Érkezett: Abu Attila (kapus) MTK

somosse.hu

Termálfürdő Tiszaújváros

Érkezett a kecskeméti nevelésű Holecz Péter.

fctiszaujvaros.hu

 

2016.02.07.

Somos SE

Érkezett: A kétszeres válogatott Tokody Tibor (támadó)

somosse.hu

 

2016.02.06.

Kazincbarcikai BSC

Távozott: Ondó János Tállyára, illetve Nagy Róbert Kisvárdára. Odrobéna Péter és Kalász Milán, akik még távozhatnak az utolsó pár napban.

Érkezett: Lukács Raymond és a George Menougong.

Cigánd SE

Németh Szabolcs csatlakozott a Cigánd SE keretéhez

cigandse.hu

 

2016.02.05.

Kazincbarcikai BSC

A mai napon hivatalossá vált, hogy a KBSC csapatában folytatja a 27 éves Lukács Raymond. A kiváló képességű csatár Magyarországon eddig csak a Mezőkövesd csapatában játszott 2015-ben, de korábban megfordult a román I. osztályban is.

kbsc.hu

Nyíregyháza Spartacus FC

Érkezett: Harsányi Zoltán

nyiregyhazaspartacus.hu

FC Hatvan

Nagy Dániel (Felsőtárkány) jött, Székesi Ádám (Tura) ment, a próbajátékon szereplő Viscsák Györgytől pedig elköszöntek a hatvaniak. 

heol.hu

 

2016.01.31.

Cigánd SE

Eisenberger Tamás az osztrák ASV Drassburg-tól érkezett Cigándra. A 190 cm magas, 21 éves ballábas támadó, legutóbb Magyarországon az NB I-es Pápa játékosa volt.

cigandse.hu

 

2016.01.30.

Ceglédi VSE

Érkezett: Juhász László támadó Csepelről. 

fociakobon.cafeblog.hu

 

2016.01.29.

Jászberényi FC

Ponczók Csaba visszatért Magyarországra és a Jászberényhez igazolt. Szintén a klubnál folytatja pályafutását a többek között Szolnokon, Szegeden, Balmazújvárosban és Nyíregyházán szereplő középpályás, Kis Róbert is. Távozott ugyanakkor a klubtól a szakmai igazgató, Sándor István.

nemzetisport.hu

 

2016.01.28.

Kazincbarcika BSC

Érkezhet: Lukács Raymond, aki a Mezőkövesd-Zsóry csapatából lehet ismerős, korábban pedig Romániában játszott főként másodosztályú csapatokban.

kbsc.hu

 

2016.01.25.

Nyíregyháza Spartacus FC

Érkezett: Szalai Vilmos (védő), aki egyébként Szalai Ádám testvére.

nyiregyhazaspartacus.hu 

Termálfürdő Tiszaújváros

Nagy Márk felkerült a felnőtt kerethez az U-19 csapatból

fctiszaujvaros.hu

 

2016.01.22.

Termálfürdő Tiszaújváros

Érkezett: Kovács Péter (Putnok), Varga Zoltán (Cigánd)

fctiszaujvaros.hu

 

2016.01.21.

Somos SE

Leigazolták a 29 éves Szekér Dávidot (balhátvéd) Csákvárról.

somosse.hu

Jászberényi FC

Távozott: Tóth Attila, Varga Attila, Horváth Richárd, Kállai István

Új Néplap

Cigánd SE

Markovics Dávid Balkányban folytatja, méghozzá kölcsönben, illetve Varga Zoltán, aki Tiszaújvárosban edz, de még nincs megállapodás a két klub között. Ezenkívül a nyáron az ifjúságiaktól felkerült Sánta Kázmér is vélhetően más csapatnál folytatja.  

haon.hu

 

2016.01.20.

Putnok VSE 

Horváth Szabolcs a Rákosmente KSK együttesénél, Kovács Péter pedig a Tiszaújvárosban folytatja. Az őszi szezonra kölcsönbe vett Somogyi Marcell pedig visszatér klubjához, a Felsőtárkányhoz.

pvse.gportal.hu

 

2016.01.17.

Nyírbátori FC 

Érkezett: Müller Zsolt Kisvárdáról

Nyírbátori FC facebook

 

2016.01.16.

Felsőtárkány:

Rajna Lóránd, Babos Barnabás, Herceg Péter, Tölgyesi Viktor, Nagy Zoltán és Kaszás Norbert tavasszal már nem a felsőtárkányiaknál szerepel, s információink szerint Juhász Richárd szolgálataira sem számíthatnak a klubnál.

heol.hu

 

 

2016.01.14.

Nyíregyháza Spartacus FC

Szécsi Márk és Kurucz Péter is a Nyíregyháza játékosa lehet. A két labdarúgóval előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a vezetők.

Kurucz Péter a legutóbbi edzőmeccsen már védett, és a klub szeretné szerződtetni a kapust. Folyamatosan egyeztettek a vezetők a játékossal, és ha a mai orvosi vizsgálaton is mindent rendben találnak, akkor szerződést köthetnek vele. Szécsi Márkkal is hasonló a helyzet, a támadó ügyében is többször egyeztettek már, ma ő is orvosi vizsgálatra ment. A kerettel készül Szalai Vilmos. A belső védő leigazolásának ügyében tárgyal a Nyíregyháza Spartacus.

nyiregyhazaspartacus.hu

FC Hatvan

A Hatvanban lehetőséget kapott az ukrán-magyar próbajátékos, Antal Roland. További fejlemény, hogy a korábbi hírekkel ellentétben Horváth Norman mégis marad a klubnál!

fchatvan.hu

 

 

2016.01.12.

Nyírbátori FC

Érkezik: Illés Gyula, aki a Nyíregyháza Spartacus, a Baktalórántháza, a Zalaegerszeg, a Debrecen és legutóbb a Szigetszentmiklós játékosa volt. Távoznak: Ráti Gergő (Baktalórántháza), Pálfi István, és Pálvölgyi Balázs.

haon.hu

 

2016.01.11.

Termálfürdő Tiszaújváros

Leigazolták a 31 éves Kovács Pétert (középpályás), aki korábban a Putnok játékosa volt.

fctiszaujvaros.hu

Felsőtárkány

A klubhoz közeli információk szerint a jövő hét elején állhat edzésbe a bükkaljai gárda. A felnőtt csapat további működtetéséről az elmúlt időszakban ellentmondásos hírek érkeztek, így egyelőre nem tudni, hogyan alakul az együttes sorsa.

A rendelkezésre álló adatokból azonban az egyértelműen kitűnik: a gárda további szerepeltetése újabb anyagi források bevonása nélkül veszélybe kerülhet. A játékosok közül Rajna Lóránd és Babos Barnabás már szerződést bontott az egyesülettel, s minden bizonnyal Herceg Péter, Tölgyesi Viktor, Nagy Zoltán és Kaszás Norbert sem Felsőtárkányban folytatja pályafutását.

heol.hu

 

2016.01.10.

Termálfürdő Tiszaújváros

Távozott: Andorkó Sándor (Balmazújváros, kölcsönből vissza), Sigér Ákos (Balmazújváros, kölcsönből vissza)

Érkezett: Kovács Péter (Putnok, próbajátékon), Varga Zoltán (Cigánd, próbajátékon), Pataki Zsolt (Balmazújváros, próbajátékon), Borsi Dávid (DVSC, próbajátékon)

fctiszaujvaros.hu

FC Hatvan

Szombaton a Fülek ellen góllal mutatkozott be a Magyar Futball Akadémián nevelkedett Sárándi Milán, akit egyelőre tesztelnek a hatvaniak.

heol.hu

 

2016.01.09.

Somos SE

A Somosban folytatja pályafutását a korábban még az első osztályban szereplő Kecskemét szerelését is magára öltő, stabil NB II-es labdarúgónak számító, legutóbb a Balmazújvárosban játszó Kormos László, az elmúlt időszakban évről-évre a második vonalban futballozó, utoljára a Ceglédet erősítő Dóczi Krisztián, a szlovákiai másodosztályú Rimaszombattól érkező Köböl Máté, illetve Tarlósi Milán, aki a Salgótarján labdarúgója volt.

Próbajátékon vannak: Kiprich Dávid a jelenleg az NB III Nyugati divíziójának második helyén álló Videoton II-től, Szekér Dávid Csákvárról, míg Balogh Balázs Vácról. A Balla Dániel, Lehoczki Ákos duó sorsa a későbbiekben fog eldőlni, a felsoroltakhoz pár nap múlva még a brazil Lucas Ewen is csatlakozik.

somosse.hu

 

2016.01.07.

Tállya KSE

Friss hír, hogy a rendkívül gólerős Ondó János visszatér Kazincbarcikáról.

tallyakse.hu

 

 

2016.01.06.

Nyíregyháza Spartacus FC

Érkeznek:

– Juraj Halenár (szlovák válogatott),

– Szécsi Márk (támadó) Debrecenből, 

– Kurucz Péter (kapus). nyiregyhazaspartacus.hu                              

Kazincbarcikai BSC

Távozott: Ondó János és Nagy Róbert

Érkezett: George Menougong, aki Kisvárdáról tér vissza. kbsc.hu

 

2016.01.05.

Ceglédi VSE

Popovics Bertold (támadó) külföldi kitérő (Ausztria) után érkezett. Babos Barna (szélső középpályás) az ősszel a Felsőtárkány csapatában játszott. Erős Dávid (védő) és Wild Tamás (védő) az NB II-es Csákvár csapatából igazol Ceglédre. cegledfoci.hu

Termálfürdő Tiszaújváros

Hamarosan döntés születik az alábbi játékosok szerződtetéséről: Kovács Péter (középpályás) Putnokról, Varga Zoltán (támadó) Cigándról, Pataki Zsolt (védő) Balmazújvárosból és Borsi Dávid (támadó) a Debrecentől. Az már az első edzésen kiderült, hogy a két Balmazújvárosból kölcsönvett játékos közül Andorkó Sándor tavasszal nem öltözik kék-sárgába és Sigér Ákos is másik csapathoz megy majd. fctiszaujvaros.hu

 

2016.01.04.

Nyírbátori FC

Visszatér a legutóbb Sényőn szereplő Lakatos László. Vámos Márk pedig félévre kölcsönbe érkezik. haon.hu

 

2016.01.03.

Termálfürdő Tiszaújváros

Sigér Ákos és Andorkó Sándor kölcsönadási szerződése lejárt, így ők visszatértek Balmazújvárosba. fctiszaujvaros.hu

 

2016.01.02.

Kazincbarcikai BSC FC

Az egyesület szerződést bontott Ondó Jánossal. Nagy Róbert is távozik, hiszen lejárt kölcsönszerződése és visszatér Kisvárdára. A labdarúgócsapatot a Vincze Richárd – Komlósi Ádám páros fogja irányítani. kbsc.hu

 

2015.12.22.

Rákosmente KSK

Szűcs Lajos távozott Dunaújvárosból. A háromszoros válogatott kapus az RKSK-nál lesz szakmai igazgató és kapusedző.

Ceglédi VSE

Wild Tamás és Erős Dávid érkezik Csákvárról