Átigazolási hírek /Folyamatosan frissítve/

2016.01.12.

Hódmezővásárhelyi FC

Érkezhet a 20 éves Szabó Zoltán Olivér (középpályás), aki több csapatban is játszott Olaszországban, majd Szolnokon rúgta a labdát.

nemzetisport.hu

Nyírbátori FC

Érkezik: Illés Gyula, aki a Nyíregyháza Spartacus, a Baktalórántháza, a Zalaegerszeg, a Debrecen és legutóbb a Szigetszentmiklós játékosa volt. Távoznak: Ráti Gergő (Baktalórántháza), Pálfi István, és Pálvölgyi Balázs.

haon.hu

 

2016.01.11.

Mosonmagyaróvári TE 1904

Leigazolták Kisvárdáról a rutinos Tarczy Pál kapust, aki élvonalbeli és NB II-es múlttal is rendelkezik.
Megegyeztek Hajós Krisztián támadóval is, aki budaörsi és lipóti kitérő után újra a Mosonmagyaróvár játékosa lesz.
Domanyik Szilárd és Tokody Tibor Ausztriába igazol, Pump Szabolcs pedig visszamegy Bajára. Karácsony Pétert porcsérüléssel operálták, rá még egy ideig nem számíthat a szakvezetés.

kisalfold.hu

Termálfürdő Tiszaújváros

Leigazolták a 31 éves Kovács Pétert (középpályás), aki korábban a Putnok játékosa volt.

fctiszaujvaros.hu

Felsőtárkány

A klubhoz közeli információk szerint a jövő hét elején állhat edzésbe a bükkaljai gárda. A felnőtt csapat további működtetéséről az elmúlt időszakban ellentmondásos hírek érkeztek, így egyelőre nem tudni, hogyan alakul az együttes sorsa.

A rendelkezésre álló adatokból azonban az egyértelműen kitűnik: a gárda további szerepeltetése újabb anyagi források bevonása nélkül veszélybe kerülhet. A játékosok közül Rajna Lóránd és Babos Barnabás már szerződést bontott az egyesülettel, s minden bizonnyal Herceg Péter, Tölgyesi Viktor, Nagy Zoltán és Kaszás Norbert sem Felsőtárkányban folytatja pályafutását.

heol.hu

 

2016.01.10.

BKV Előre

Távozik Vallejos Dominique, akinek lejárt féléves szerződése. Feltehetőleg Bencze Zsolttól is meg kell válniuk a közlekedésieknek, ő a Videotonnál van próbajátékon. A csapattal készül az 1997-ben született Negyedi Gergő, aki az utánpótlásból került fel.

fociakobon.cafeblog.hu

Termálfürdő Tiszaújváros

Távozott: Andorkó Sándor (Balmazújváros, kölcsönből vissza), Sigér Ákos (Balmazújváros, kölcsönből vissza)

Érkezett: Kovács Péter (Putnok, próbajátékon), Varga Zoltán (Cigánd, próbajátékon), Pataki Zsolt (Balmazújváros, próbajátékon), Borsi Dávid (DVSC, próbajátékon)

fctiszaujvaros.hu

FC Hatvan

Szombaton a Fülek ellen góllal mutatkozott be a Magyar Futball Akadémián nevelkedett Sárándi Milán, akit egyelőre tesztelnek a hatvaniak.

heol.hu

 

2016.01.09.

Somos SE

A Somosban folytatja pályafutását a korábban még az első osztályban szereplő Kecskemét szerelését is magára öltő, stabil NB II-es labdarúgónak számító, legutóbb a Balmazújvárosban játszó Kormos László, az elmúlt időszakban évről-évre a második vonalban futballozó, utoljára a Ceglédet erősítő Dóczi Krisztián, a szlovákiai másodosztályú Rimaszombattól érkező Köböl Máté, illetve Tarlósi Milán, aki a Salgótarján labdarúgója volt.

Próbajátékon vannak: Kiprich Dávid a jelenleg az NB III Nyugati divíziójának második helyén álló Videoton II-től, Szekér Dávid Csákvárról, míg Balogh Balázs Vácról. A Balla Dániel, Lehoczki Ákos duó sorsa a későbbiekben fog eldőlni, a felsoroltakhoz pár nap múlva még a brazil Lucas Ewen is csatlakozik.

somosse.hu

SZEOL SC 

Próbajátékon van Stefan Tomisic. A vajdasági születésű, így magyar állampolgársággal is rendelkező 21 éves szélső az előző idényben a svéd ötödosztályban szereplő Aryds IK-ban játszott, ahol a felnőtt együttesben három gólt szerzett.

szegedma.hu

 

2016.01.07.

III. KER. TVE

Juhász Dániel után könnyen lehet, hogy újabb remek játékosokkal erősíthetnek az óbudaiak. Érkezhet a harminckilenc éves Kenesei Krisztián. A huszonkilencszeres válogatott legutóbb a Vasasban játszott. Rajta kívül elképzelhető ifj. Nyilas Elek érkezése is, aki ezt megelőzően Tiszakécskén rúgta a labdát, de korábban a másodosztályban is játszott.

fociakobon.cafeblog.hu

Tállya KSE

Friss hír, hogy a rendkívül gólerős Ondó János visszatér Kazincbarcikáról.

tallyakse.hu

Mosonmagyaróvári TE

Három játékos érkezhet. A 30 esztendős Tarczy Pál (kapus) Kisvárdáról, a 25 éves Fazakas Géza (védő) szintén Kisvárdáról, valamint a 25 éves Berki Péter (támadó).

fociakobon.cafeblog.hu

Békéscsaba 1912 Előre II.

Távozik Polonio-Guerreiro Joao és Szántó Mihály

1912elore.hu

Dorogi FC

Érkezik Kovács István Tatabányáról, a huszonöt éves, belső védőként és középpályásként is bevethető játékosnak tizenegy NB1-es, s közel száz NB2-es meccse van.

dorogifc.hu

HR-RENT Kozármisleny

Wittrédi Dávid végül Zalaegerszegre igazol.

kozarmislenyfc.hu

 

2016.01.06.

III. KER. TVE

Érkezik: Juhász Dániel, a korábban Zalaegerszegen és Pakson is futballozó hátvéd.

ESMTK

Érkezik: Tóbiás Zsolt, a Soroksártól. nemzetisport.hu

Nyíregyháza Spartacus FC

Érkeznek:

– Juraj Halenár (szlovák válogatott),

– Szécsi Márk (támadó) Debrecenből, 

– Kurucz Péter (kapus). nyiregyhazaspartacus.hu                              

Kazincbarcikai BSC

Távozott: Ondó János és Nagy Róbert

Érkezett: George Menougong, aki Kisvárdáról tér vissza. kbsc.hu

 

2016.01.05.

Andráshida SC

Távoznak: – Major Máté (Budafok), – Rohonczi Ákos (várhatóan tanulmányai miatt szünetelteti az aktív pályafutását) és – Mavolo Paolo (Zalalövő). Andráshida SC Facebook oldal

Komlói Bányász
Bodó Péter, Korbuly Ákos és Szabó Balázs is távozhat a télen, a hírek szerint mind a hárman Ausztria felé veszik az irányt, egy sokadik ligás csapathoz tartanak. bama.hu

Pénzügyőr SE

Gyürki Gergő Szombathelyre igazolt.

Várfürdő-Gyula Termál FC

Urbán Gábor a Budafok-Újbuda együtteséhez igazolt, Gadó Gábor pedig külföldön vállalt munkát. bmsextra.hu

Ceglédi VSE

Popovics Bertold (támadó) külföldi kitérő (Ausztria) után érkezett. Babos Barna (szélső középpályás) az ősszel a Felsőtárkány csapatában játszott. Erős Dávid (védő) és Wild Tamás (védő) az NB II-es Csákvár csapatából igazol Ceglédre. cegledfoci.hu

Termálfürdő Tiszaújváros

Hamarosan döntés születik az alábbi játékosok szerződtetéséről: Kovács Péter (középpályás) Putnokról, Varga Zoltán (támadó) Cigándról, Pataki Zsolt (védő) Balmazújvárosból és Borsi Dávid (támadó) a Debrecentől. Az már az első edzésen kiderült, hogy a két Balmazújvárosból kölcsönvett játékos közül Andorkó Sándor tavasszal nem öltözik kék-sárgába és Sigér Ákos is másik csapathoz megy majd. fctiszaujvaros.hu

 

2016.01.04.

HR-RENT Kozármisleny

Visszaérkezik Ausztriából Puskás Zoltán. Wittrédi Dávid iránt a Honvédon kívül a Mezőkövesd is érdeklődik. kozarmislenyfc.hu

Nyírbátori FC

Visszatér a legutóbb Sényőn szereplő Lakatos László. Vámos Márk pedig félévre kölcsönbe érkezik. haon.hu

 

2016.01.03.

Termálfürdő Tiszaújváros

Sigér Ákos és Andorkó Sándor kölcsönadási szerződése lejárt, így ők visszatértek Balmazújvárosba. fctiszaujvaros.hu

 

2016.01.02.

Pénzügyőr SE

A Swietelsky Haladás felvette a kapcsolatot a Pénzügyőr SE-vel Gyürki Gergő leigazolásával kapcsolatban. Az ősszel kilenc gólt szerző játékos várhatóan hétfőn már Szombathelyen kezdi meg a felkészülést.

Családi okok miatt várhatóan Lannert Bence is távozik.

Kazincbarcikai BSC FC

Az egyesület szerződést bontott Ondó Jánossal. Nagy Róbert is távozik, hiszen lejárt kölcsönszerződése és visszatér Kisvárdára. A labdarúgócsapatot a Vincze Richárd – Komlósi Ádám páros fogja irányítani. kbsc.hu

 

2015.12.30.

ETO FC Győr

Várhatóan visszatér Győrbe Imrik László (támadó középpályás), aki ősszel a Budaörs csapatánál volt. eto.hu

 

2015.12.28.

Tatabánya FC

A 32 éves Kawasima Eiji személyében hetvenkétszeres japán válogatottat igazolna a Tatabánya. A rutinos kapus részt vett a 2010-es és 2014-es világbajnokságon is. fctatabanya.hu

HR-RENT Kozármisleny

A Honvéd szeretné leigazolni Wittrédi Dávidot a Kozármisleny középpályását. nemzetisport.hu

 

2015.12.26.

SZEOL SC

Csatlakozik a kerethez Tomisic Stefan vajdasági labdarúgó. Legutóbb Svédországban játszott. Visszatér Dongó Dénes, aki évekig a csapat kapusa volt.

Csornai SE

2016.01.01-től Hannich Péter lesz az együttes vezetőedzője.

Szabó Zoltántól, Kovács Szabolcstól, Iványi Martintól és Bolla Gergőtől megválnak.

Várfürdő-Gyulai Termál FC

Feltehetőleg távozik a csapattól Urbán Gábor (támadó), akinek magasabb osztályból vannak ajánlatai.

Gadó Gábor (védő) külföldön szeretné folytatni a labdarúgást. 

 

2015.12.22.

Rákosmente KSK

Szűcs Lajos távozott Dunaújvárosból. A háromszoros válogatott kapus az RKSK-nál lesz szakmai igazgató és kapusedző.

Ceglédi VSE

Wild Tamás és Erős Dávid érkezik Csákvárról

Mosonmagyaróvári TE 1904

Sötét Dávid érkezik Csákvárról