A ZTE FC II – Érdi VSE mérkőzés beharangozója

Forrás: https://erdivse.hu/


Február 20-án, vasárnap 11 órától a ZTE FC második csapatához látogat az NB III Nyugati csoportjának 22. fordulójában az Érdi VSE. Limperger Zsolt együttese egy értékes idegenbeli győzelemmel több helyet előreléphetne a tabellán.

A játékoskeretet érintő számos változás után a tavaszi nyitókörben a Puskás Akadémia FC II ellen még nem tudta igazán saját játékát játszani az Érdi VSE, hiszen az újonnan érkezőknek be kell illeszkedniük az eddigiek mellé, amely az edzőmeccsek mellett a vezetőedző szerint néhány bajnokit is igénybe vesz.

Az Érdi VSE a felcsútiak ellen 1–1-es döntetlen mellett ősszel hétszer nyert, négyszer ikszelt és kilenc vereséget szenvedett el, így 26 ponttal tizenharmadik a tabellán, míg az egerszegiek 5–7–9-es mérleggel állnak a 15. helyen.

A kis ZTE kispadján az eddigi vezetőedző, Bozsik József helyét a szezont még az FC Nagykanizsa trénereként kezdő Koller Zoltán vette át, aki egy gól nélküli, Mol Fehérvár FC II elleni mérkőzéssel mutatkozott be a zalaiaknál.

Az Érdi VSE és a ZTE FC II a bajnokság harmadik körében találkozott egymással az Ercsi úton, amikor Csiszár Zoltán góljára Megyesi Márk válaszolt a vendégektől, kialakítva ezzel az 1–1-es döntetlent. Az előző idényben ugyan Érden 5–0-ra diadalmaskodtak Koós Gáborék, de Zalaegerszegen szintén csak 1–1-es döntetlent értek el.

Nagy kérdés lesz egyrészt, hogy a hazaiaktól hányan és kik játszanak vissza az első csapat keretéből, illetve az is, Limperger Zsolt kire számíthat, hiszen vannak, akik már a visszatérés küszöbén állnak, hiszen Gera Dávid és Kollega Krisztián játékára is van esély, de például Borek Norbertre, Fürjes Ádámra, Molnár Dánielre és Németh Gábor Vincére biztosan nem számíthat az érdi vezetőedző.

“Nem egy emberbarát felnőtt labdarúgóidő a délelőtt 11 óra, ráadásul hosszú út vár ránk és már hajnalban indulunk. Alkalmazkodni kell. Bízom benne, hogy meg tudjuk oldani ezt a helyzetet. A ZTE FC II-től hasonló játékot várok, mint múlt héten a Puskás II-től, hiszen nekik is sok fiataljuk van. Valószínűleg lesz visszajátszó Zalaegerszegen, de ezt csak a meccs előtt tudjuk meg, ezért nekünk az a fontos, hogy a saját játékunkkal foglalkozzunk”

– húzta alá Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A február 20-án, vasárnap 11 órakor kezdődő ZTE FC II–Érdi VSE mérkőzést Sipos Katalin vezeti, segítői Perák András és Szkrajcsics Péter lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 22. forduló
02.20., 11.00: ZTE FC II–Érdi VSE

Be the first to comment

Leave a Reply