A Real Madridénál mindenképp jobb eredményben bízik a Bicskei TC a tatabányai idénynyitón!

Forrás: https://2060.blog.hu/


Tatabánya történetének legfontosabb mérkőzésére került sor 1981. szeptember 16-án, amikor az UEFA Kupában Weimper és Csapó góljaival 22.000 néző előtt 2-1-re legyűrték a legendás Real Madridot. Vasárnap 17.30-kor a tavalyi osztályozón feljutó Bicskei TC ugyanúgy tiszta fehér szerelésben érkezik a Grosics Gyula Stadionba, de mindenképp jobb eredményt szeretne elérni, mint a “blanco-k” tették közel négy évtizede. Óriási játékosmozgás volt a nyáron Bicskén, nem kevesebb mint 14 új játékos érkezett, továbbá 2 labdarúgóval is sikerült az eddigi kölcsönszerződését meghosszabbítani. Nézzük az érkezők és távozók listáját! 

Érkezők: Marticsek Gergő (Zsámbéki SK), Lassú Zsombor (Vác FC), Bajor Tamás (Dabas-Gyón FC), Kákonyi Dániel (Greenplan Balatonlelle SE), Kürti Zsolt (Maglódi TC), Lencsés Bálint (BFC Siófok), Szűcs Lajos (Rákosmente KSK), Haála Kada (Kelen SC), Mlinárcsik Áron (Szent Pál Akadémia HSE), Horváth Marcell (Szeged-Csanád Grosics Akadémia), Varga Zsombor (FC Csákvár), Németh János (BFC Siófok – kölcsönbe), Radó Dániel (TFSE), Filipovics Marko (Újpest FC – kölcsönbe), Török Dávid (BFC Siófok – végleg), Pekowski Michal Jan (Rákosmente KSK).

Távozók: Füstös Krisztián (Jánoshalmi FC), Lapos Máté (BFC Siófok – kölcsönből vissza), Zelizi Patrik (FC Csákvár), Sárközi Norbert (Gárdonyi VSC), Erdős Gábor (FC Dabas), Molnár Viktor (Koroncó SE), Tornyai Tamás (Sárszentmihály SE – játékosedzőként), Fröhlich Roland (Szentlőrinc), Pölöskei Péter (visszavonult súlyos sérülés után).

Az érdeklődés óriási a tavalyi osztályozó visszavágójának számító összecsapásra és mindkét edzőtől (Bekő Balázs és Vukmir Dragan) számíthatunk váratlan taktikai húzásokra a sikeres rajt érdekében. A bicskeiek szurkolói különbusza 16.00 órakor indul a BTC Sporttelepről, a helyszínen pedig a Bicske Tigers szurkolói csoport vezetésével hatalmas támogatást adhatnak a vendég kék-sárgáknak. Az alaphangot szombaton a Bicske II. csapata már megadta, miután a Fejér Megyei Kupa 1. fordulójában már a 22. percben 6-0-ra vezetett a létszámhiányos, majd később le is vonuló Vértesacsa ellen, így biztosan továbbjutott.

Be the first to comment

Leave a Reply