A Nemzetek Ligája mérkőzések Alekszander Zincsenko nélkül zajlanak majd

Alekszander Zincsenko 25 éves labdarúgó – a londoni Arsenal futballklub középpályása. Ő az ukrán válogatottat is képviseli a Nemzetek Ligája bajnokságban, de nem fog részt venni a mérkőzéseken, amelyeket szeptemberben rendeznek. Az összes csapat névsorát, valamint a mérkőzések időpontjait a gg.bet portálon kényelmes meg lehet nézni.

Zincsenko kihagyja a Skócia-Ukrajna (szeptember 21.), Örményország-Ukrajna (szeptember 24.), valamint az Ukrajna-Skócia meccseket. Hogy fog-e játszani majd az elkövetkező mérkőzéseken, az idővel kiderül. 

A klub edzésén lábikra sérülést szenvedett. Alekszander  Petrakov, az ukrán válogatott mentorának sajtóközpontja közölte, hogy Alekszander Zincsenko kezelése és rehabilitációja legalább két hetet vesz igénybe.

Szeptember 16-án Varsóban az ukrán válogatott megkezdte a felkészülést, de már Alekszander Zincsenko védő, Nyikolaj Shaparenko középpályás, valamint Georgij Bushchan kapus nélkül. Mivel Nyikolaj Shaparenko műtéten esett át egy sérülés után, Georgij Bushchan szintén megsérült és megműtötték, ők nem fognak játszani a Nemzetek ligája következő mérkőzésein az ukrán válogatott színeiben és az FC Dinamo mérkőzésein se. Mindkét játékos komoly sérülést szenvedett a Dinamo – Fenerbahce mérkőzésen az Európa ligában. Kezelésük és rehabilitációjuk állandó orvosi felügyelet mellett zajlik.

Nyikolaj Shaparenko középpályás és Georgij Bushchan kapus cseréjéhez az ukrán válogatott menedzsere, Alekszander Petrakov hazahívta Jevgenyij Volinc (FC Kolos) és Anatolin Trubin kapusokat, valamint Danil Ignatenko (FC Bordeaux) középpályást..

Azt, hogy ki váltja fel a védő Alekszander Zincsenkót, egyelőre nem tudni, az ukrán válogatott sajtóközpontja hivatalos információt nem közölt.

Be the first to comment

Leave a Reply