A Nagyatádi FC lemondta az Érdi VSE, valamint a Bicskei TC elleni mérkőzését is!


A Nagyatádi FC lemondta a 2020. december 2. 13 órára kiírt Érdi VSE elleni, valamint a 2020. december 6. 13 órára kiírt Bicskei TC elleni mérkőzéseket, így a három pontot 3–0-s gólkülönbséggel az érdiek, valamint a bicskeiek kapják meg. A csapatukon belüli koronavírus-fertőzések miatt a nagyatádiak az előző két meccsüket sem tudták lejátszani, azokon a Nagykanizsa és a Mol Fehérvár II könyvelhette el a győzelmet.

Forrás: https://erdivse.hu/

Mint ismert, az Érdi VSE labdarúgói komoly sorozatterhelésben vannak, hiszen az ősz korábbi szakaszában öt mérkőzésüket halasztották el, melyeket ezekben a hetekben pótolnak.

December 2-án Limperger Zsolt együttese az újonc Nagyatádi FC-hez látogatott volna a 15. fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlásán, ám a Somogy megyeiek már a legutóbbi két mérkőzésüket is lemondták, így a Mol Fehérvár FC II és az FC Nagykanizsa is 3–0-s gólkülönbséggel kapta meg a három pontot.

A szerdai mérkőzés előtt a Nagyatádi FC vezetése arról tájékoztatta egyesületünket, hogy a mérkőzést lemondják, így a három pontot az Érdi VSE kapja meg.

Kertész Ferencék így legközelebb december 6-án lépnek pályára, amikor a bajnokság 21. fordulójában a Komárom VSE-t látják vendégül az Ercsi úti Sporttelepen. A 13 órakor kezdődő mérkőzést az ÉrdMost.hu facebook oldalán élőben közvetítik!

Be the first to comment

Leave a Reply