A Mosonmagyaróvár megérdemelt győzelmet aratott a Hévíz ellen


A Credobus Mosonmagyaróvár az NB III 8. fordulójában a sereghajtó Hévíz gárdáját fogadta. A 8. percben Czár jobb oldali szögletét Debreceni védhetetlenül fejelte a hálóba. 1-0. A 18. percben Darázs ugratta ki remekül Lakit, aki kilőtte a hosszú sarkot. 2-0. Az 57. percben Darázs egy szép egyéni alakítás után a kapufát találta telibe, majd szögletre mentettek a hévíziek. A sarokrúgás után Laki elé került a labda, aki 16 méterről a jobb alsó sarokba lőtt, megszerezve ezzel saját maga második gólját. 3-0. A 85. percben Darázs Pétert ismét a kapufa akadályozta meg a gólszerzésben. A Mosonmagyaróvár ötletesen játszva, sok helyzetet kidolgozva, teljes megérdemelten győzött a szimpatikus Hévíz ellen.

Credobus Mosonmagyaróvár – Hévíz SK 3-0 (2-0)

Mosonmagyaróvár, 600 néző

Vezette: Tamási P.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Szegi, Sziklási, Debreceni, Darázs, Czár, Dobrovolszki, Szalka (Jasarevic, 61.), Laki (Jakab, 79.), Mundi, Hamar Á. (Veress, 61.). Vezetőedző: Király József

Nagykanizsa: Czirjék – Kiss B., Giber, Tóth G., Török M., Horváth M., Nedelkó, Szi (Németh Á., 79.), Pajor, Németh E., Vass Gy. (Bontó, 70.). Vezetőedző: Damina László

Gólszerzők: Laki (18., 58.), Debreceni (8.)

Király József: – A kötelező győzelem sohasem könnyű, ez sem volt az. Örülök, hogy csapatom az elejétől fogva nagy iramot diktál, és a három rúgott gól mellett rengeteg helyzetet is kidolgozott.

Damina László: – A mi fiataljaink még nem elég rutinosak egy ilyen kaliberű ellenfél legyőzéséhez. A Mosonmagyaróvár megérdemelten nyert.

Horváth Péter

Be the first to comment

Leave a Reply