A koronavírus járványra tekintettel, szigorodtak az előírások a futballmérkőzések rendezésével kapcsolatban

Szurkolói információk


A járványügyi helyzet és a vonatkozó kormányrendelet értelmében szigorúbb előírások mellett lehet csak futballmérkőzést rendezni. A sporttelepek, a sportrendezvények egész területén továbbra is kötelező a maszk viselése!

Általánosságban kijelenthető, hogy a szurkolók a lelátón csak minden 3. széket foglalhatják el. Aki mégis állva szeretne szurkolni, annak 1,5 méteres távolságot kell tartania a mellette állótól (ezen előírások alól nem mentesülnek a rokonok, az egy háztartásból érkezők sem).

Általánosságban kijelenthető, hogy a vendégszektorokba csak nagyon korlátozott számban tudnak szurkolókat beengedni. Azoknak a drukkereknek, akik idegenbe is szeretnék elkisérni csapatukat, érdemes indulás előtt tájékozódni, hogy egyáltalán van-e arra lehetőség, hogy bejussanak a meccsre!

Fokozottan kérjük mindenkitől az előírások betartását! Vigyázzunk egymásra!

A szabályok betartatásáért a sportrendezvény szervezője a felelős, de a rendőrség ellenőrizheti azt, és 100 ezertől 1 millió forintig terjedő bírságot szabhat ki; sportrendezvények esetében legalább egy, legfeljebb tíz alkalomra zárt kapus rendezést írhat elő büntetésként. 

Azt a személyt, aki a szervező felszólítására sem tartja be a távolságtartás szabályait, kötelesek vagyunk a látogatásból kizárni!

Be the first to comment

Leave a Reply