A Bicskei TC – Érdi VSE mérkőzés beharangozója

Forrás: https://erdivse.hu/


Március 27-én, 15 órától a Bicskei TC vendégeként lép pályára az NB III Nyugati csoportjának 26. fordulójában az Érdi VSE. A hazaiakhoz hasonlóan Limperger Zsolt együttese is első tavaszi győzelmét szerezheti meg.


Két, a tavaszi rajtnál kissé beragadó együttes találkozik szombaton az NB III Nyugati csoportjának 26. körében. A télen edzőváltáson áteső Bicske a Balatonfüred elleni hazai gól nélküli döntetlen mellett otthon a VLS Veszprémtől, idegenben pedig a Puskás Akadémia FC második csapatától és a BKV Előrétől is vereséget szenvedett. Igaz, az új szakvezető, Csordás Csaba munkáját az sem segítette, hogy számos játékos sérüléssel bajlódik.

Az Érdi VSE bár a ZTE FC II vendégeként ugyancsak egy döntetlennel nyitotta a tavaszi küzdelmeket, ezt követően a Mosonmagyaróvár elleni hazai és a Mol Fehérvár FC II elleni idegenbeli mérkőzéseken is közel állt a pontszerzéshez, de ez egyik találkozón sem jött össze. Legutóbb viszont már kifizetődött a nagy küzdelem, hiszen ember- és gólhátrányból álltak fel Kollega Krisztiánék az FC Nagykanizsa elleni rangadón.

A felek őszi, 6. fordulóban lejátszott összecsapását épp Kollega duplájával nyerte meg a házigazda Érdi VSE 2-0-ra, míg az előző idényben az újonc bicskeiek 2-1-re kaptak ki az Ercsi úton.

Az Érdi VSE helyzetét nem könnyíti meg, hogy múlt heti kiállítása miatt a négymeccses eltiltást kapó Popov Patrik mellett többek játéka is kérdéses kisebb sérülés miatt. Az Érdi VSE vezetőedzője az elmúlt időszakban többször felhívta rá a figyelmet, a csapat hátsó stabilitását kell megőrizni, mert több elkerülhető gólt kaptak.

“Az a fontos, hogy saját magunkkal foglalkozzunk. Nálunk is sok a sérült, van eltiltottunk is, szóval egyelőre nem tudom, milyen összeállításban állunk ki. Hátul javítanunk kell, hogy ilyen gyermeteg hibákból ne kapjunk gólokat. A harcosság, a küzdőszellem ezeken a mérkőzéseken is rendben volt, de a kapott gólokon kívül abban is fejlődnünk kell, hogy a támadójátékban gólratörőbbek legyünk és merjünk játszani. Bízom benne, ez holnapra már látszódni fog”

– fejtette ki várakozásait Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A március 27-én, 15 órakor kezdődő Bicskei TC – Érdi VSE mérkőzést Maml Zoltán vezeti, segítői Tinnyei Zsolt és Bizderi Nikolett lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 26. forduló
03.27., 16.00: Bicskei TC – Érdi VSE

Be the first to comment

Leave a Reply