A Bicskei TC arra készül, amire augusztusban 6 csapat sem volt képes: gólt rúgni az Érdnek, sőt hazavinni a 3 pontot!

Forrás és fotó: https://2060.blog.hu/


facebook.jpgKiélezett ütközet és két jó formában lévő csapat csatája várható vasárnap 17.30-tól Érden, az Ercsi úti sporttelepen, ahol a 2. helyezett Érdi VSE a 6. helyen álló Bicskei TC csapatát fogadja. A hazai csapat teljesítményéről mindennél többet mond, hogy a nyitófordulóbeli 0-0 (Gárdony ellen) óta csak nyert, gólt sem kapva 11-0-ás gólaránnyal tapad szorosan a listavezető III. ker. TVE nyomában. A Bicske haloványabb idénykezdés (0-2 Tatabányán és Veszprémben egyaránt – közbeékelve az újonc Nagyatád elleni sikerrel) után csak nyer, sorozatban harmadik sikerét könyvelhette el szerdán a BKV Előre ellen, előtte a Puskás Akadémia II és a Balatonfüred voltak az áldozatok. 

A kispadokon két korábbi Fradi-ikon, Limperger Zsolt és Vukmir Dragan keveri a kártyákat. Mindkét Mester nagy stratéga és minden bizonnyal nagy taktikai csata is várható az ütközet során. A bicskei szakmai igazgató 5 helyen változtatott szerdai keretéhez képest, pénteken pedig szerződést bontott a BTC az eddigi cserekapus Haála Kadával és a belső védő Marticsek Gergővel. Érkezett a kapus Kertész Dániel a Szeged-Csanád Grosics Akadémiától.

Bicskéről hatalmas szurkolótábor érkezése várható, ezúton is várunk minden győzelemre, de mindenekelőtt Érd elleni gólra éhes drukkert. Találkozunk Érden 17.30-kor!

Be the first to comment

Leave a Reply