A Bicske Tigers fürdőzéssel hangol a Kerület elleni meccsre


A https://2060.blog.hu beharangozója:

Jöjjön ki Óbudára, egy jó túrós csuszára… énekelték 61 évvel ezelőtt először a “Három tavasz” című operettben ), ezúttal azonban a finom étel helyett egy jó futballmérkőzésre invitáljuk olvasóinkat. Vasárnap 17.00 órától kerül sor a III.ker. TVE – Bicskei TC NB III-as rangadóra az óbudai Kalap utcai (ismertebb nevén Hévízi úti) stadionban. A közelmúltban modernizált létesítményben a Nyugati csoport 5. helyezettje fogadja a 4. helyen álló Bicskét, amely azonos pontszámmal, csak jobb gólkülönbségével előzi meg a korábban a legfelsőbb osztályt is megjárt óbudai csapatot. 

Az abszolút háromesélyes találkozón a nyáron szerződtetett Kemenes Szabolcs irányítja a kispadról a Kerületet, míg a vendégeknél a többszörös bajnok, kupagyőztes Vukmir Dragan dolgozza ki a taktikát. Mindkét csapatban vannak NB I-et is megjárt rutinos játékosok, többek között Szalai Vilmos, Bori Gábor, Rajczi Péter, Czvitkovics Péter veszi fel a harcot a rutinos Móri Tamás, Nagy Tibor és jó pár NB II-t megjárt bicskei labdarúgó alkotta vendéggárdával.

Minden bizonnyal telt házra, nagy küzdelemre van kilátás és a bicskei B-közép (Bicske Tigers) ezúttal is marad a jól bevált hévízi túra receptjénél, ugyanis a múlt héten közös balatoni fürdőzés előzte meg  a szurkolást, ezúttal pedig valamelyik fővárosi strandon fognak hűsölni a fejér megyei ultrák. A bicskei csapatban helyet kaphat a Pécsi MFC-től igazolt, azonban az első két fordulót az elmúlt idényből magával hozott – kiállítás miatti – eltiltása okán kihagyó Erdős Gábor, Solt Pál hiányozni fog makacs térdsérülése miatt, a héten vírusfertőzésen átesett néhány játékos nagy valószínűséggel rendelkezésre fog állni.

Be the first to comment

Leave a Reply