A bennmaradás a célja a Szegedi VSE csapatának

Forrás: https://www.csfoci.hu/


Ma 18 órától az első edzőmérkőzését vívja az NB III-ban újonc Szegedi VSE: a piros-kékek az NB II-es Békéscsaba Előre vendégei lesznek.

A keret már két hete közösen gyakorol, a felkészítésért pedig Vágó Attila felel: a korábban több szegedi együttesnél és a magyar női válogatottnál is dolgozott szakember számára szimpatikus volt a klubnál az elmúlt években zajló építkezés, ám az edző érkezéséről szóló hivatalos bejelentésre még várni kell.

– Célkitűzésünk, hogy a nagyon kemény, 20 fősnek ígérkező bajnokságban a kezdeti nehézségek ellenére bent maradjunk. Arra törekszünk, hogy szegedi és környékbeli labdarúgóknak biztosítsunk lehetőséget, ennek eredményeképpen hoztuk vissza a saját nevelésű Busa Bencét, Tóth Imrét és Kelemen Viktort. Még egy-két helyi kötődésű labdarúgó érkezése várható. Vágó Attila személyében a legjobb szegedi szakembert próbáljuk ültetni a kispadra – mondta a változásokról Kelemen Balázs, a SZVSE szakágvezetője.

A három említett labdarúgó (a Komáromtól érkező Tóth Imre, a Dunaújvárostól visszatérő Busa Bence és a féléves dabasi kitérőt követően érkező Kelemen Viktor) mellett Papp Dominik a Mórahalomhoz igazolt, míg Szilágyi Norbert sorsa egyelőre kérdéses.

A pályafelújítás miatt várhatóan a SZVSE nem tudja saját pályáján rendezni a hazai meccseit ősszel: ennek kapcsán Kelemen Balázs elmondta, vagy a teljes őszi idény idegenben játsszák, vagy pedig a hazai meccseiket Algyőn rendezik meg – ugyanakkor szeretnének minél többször valóban a hazai pályán játszani.

A SZVSE edzőmeccsei:

07.03. 18.00

Békéscsaba – SZVSE

07.07. 18.00
Tiszasziget – SZVSE

07.09. 18.00
Mórahalom – SZVSE

07.15. 18.00
Makó – SZVSE

07.17. 18.00
Jászberény – SZVSE

07.18. 09.00
Dabas – SZVSE

07.22. 18.00
Szentes – SZVSE

07.25. 10.00
Algyő – SZVSE

Be the first to comment

Leave a Reply