100 család nagybevásárlását oldotta meg a Bicskei TC. Gratulálunk!!!

Forrás: https://2060.blog.hu/


Húsvét hétfőjén indult az a jótékonysági akció, amelyet a Bicskei Torna Club Egyesület indított a koronavírus-járvány kapcsán nehéz helyzetbe került családok és idősek megsegítésére hoztak létre. Május 3-án a Pápai Perutz FC ellen tervezett – és természetesen elmaradt – NB III-as bajnoki labdarúgó mérkőzés időpontjában a klubvezetés, stábtagok és maroknyi Bicske Tigers törzsszurkoló jelenlétében zárult a szép kezdeményezés, amelynek során végül rekordot jelentő 1.732 darab (még a zárás után is érkeztek támogatások pár napig) jegy kelt el és 1.385.800,- Ft-nyi adomány jött össze. 

A klubvezetés – figyelembe véve, hogy a városban több ütemben is zajlik önkormányzati és országgyűlési képviselői élelmiszercsomagok kiosztása – végül úgy döntött, hogy a befolyt összegből 100 család illetve idős ember nagybevásárlását valósítja meg. A rendelkezésre álló keretből összeállítottak egy 20 tételből álló terméklistát, amelyben a füstölt sonkától a kakaóporig sok minden megtalálható. Ráadásként a bevásárló szatyrokban egy-egy fertőtlenítő szer és kézzel varrott, mosható arcmaszk is elhelyezésre került.

A lelkes önkéntes segítő csapat szerdán este a bicskei Fiatalok Házában összeállította a csomagokat, majd csütörtökön rögvest ki is szállította a rászorulóknak. A kiszállításban személyesen működött közre Tessely Zoltán elnök és több elnökség tag is. Jó volt látni a meglepett, meghatódott és időnként könnyező arcokat, a boldog gyermekmosolyokat. Minden közreműködő egyetértett abban, hogy ezért megérte lebonyolítani az akciót, ami újfent bizonyította: a sporton és a labdarúgópályákon túl is van élet, van segítő szándék és létezik a kék-sárga szív.

Külön köszönet a nagyszámú támogató magánszemélyen és cégen, illetve a már fent említett közreműködőkön kívül Sinka-Pálinkásné Györgyi Tímeának az élelmiszer beszerzésben nyújtott nélkülözhetetlen segítségéért, Kiss Zoltánnak pedig a kiszállítás során adott asszisztenciáért. CSAK A BICSKE!

Be the first to comment

Leave a Reply