Új arcok a keretben.Gőzerővel készül a Kazincbarcika

 

kazincbarcikai-bsc.jpg

 

Gőzerővel készül a KBSC a február végi bajnoki rajtra. A nagy készülődés érthető, hiszen a csapat az élről várja a tavaszi folytatást. A klubvezetők abból sem csináltak titkot, hogy a téli pihenő alatt több posztra minőségi igazolást terveznek.

-Az már korábban eldőlt, hogy nálunk folytatja Kardos Norbert, aki korábban a másodosztályú Kisvárda csapatában játszott. Belső védőként számítunk rá, bízunk benne, hogy vele még stabilabb lesz a tavasszal pályára lépő KBSC – nyilatkozta Kádár Zsolt sportigazgató.

A gárda már több felkészülési mérkőzésen is túl van, a Balassagyarmat és a Nyíregyháza ellen idegenben döntetlen született, míg hazai pályán a rivális diósgyőri tartalékcsapatot sikerült két góllal felülmúlni. A gyakorló találkozókon két próbajátékon lévő hálóőr is pályára lépett, ám végül nem ők, hanem az élvonalbeli múlttal rendelkező Somodi Bence igazol Kazincbarcikára.

-Megérte várni, hiszen Bence Kazincbarcikára érkezése minőségi előrelépést jelent. Több első- és másodosztályú gárdában is szerepelt, példaként a Diósgyőrt, a Videotont, Gyirmótot és Kaposvárt említhetnénk, emellett az olimpiai válogatottat is erősítette. Mivel egyértelmű célunk a feljutás, természetesen könnyebb volt Kazincbarcikára csábítani – árulta el a sportigazgató.

Kádár Zsolt az is megosztotta lapunkkal, hogy a két új szerzeményen kívül egy középpályást és egy vérbeli támadót még mindenképpen szeretnének igazolni a bajnoki rajtra. A téli szünetben egyébként hárman távoztak a KBSC keretéből, Odrobéna Péter, Turcsik Tamás és Varga Bence más csapatban folytatja tavasszal.

 

A KBSC eddig lejátszott edzőmérkőzései:

KBSC-DVTK II. 2-0 Gólszerzők: Faggyas, Bene

Balassagyarmat – KBSC 2-2 Gólszerzők: Marius, Sigér

Nyíregyháza – KBSC 3-3 Gólszerzők: Bene (2), Engel

A megyei szövetség által szervezett téli teremlabdarúgó torna kazincbarcikai selejtezőcsoportjában elért eredmények:

KBSC-Múcsony 8-0
Sajóbábony-KBSC 2-2
Mályinka-KBSC 0-18
Bánhorváti-KBSC 3-9

Gólszerzők:
Süttő és Lipusz 8-8, Sigér 5, Farkas J., Kovács P., Katona 4-4-4, Burics 3, Szemere 1