Felkészülési mérkőzés: Békéscsaba 1912 Előre II. – Méhkeréki SE 5-3 (4-1)

 

bcsaba-ii---mehkerek.jpg

Fotó: www.1912elore.hu

 

Felkészülési mérkőzés

Időpont: 2016. január 20. (péntek) 18:00 óra

 

Helyszín: Kórház utcai Stadion (műfüves pálya)

 

Békéscsaba 1912 Előre II. – Méhkeréki SE 5-3 (4-1)

Játékvezetők: Sándor Gergő, Telek András, László István.

 

 

Békéscsaba: Máthé Gábor, Láza Dévald, Babinyecz Balázs, Kmetykó Kevin, Zahorán Balázs, Beszterczei Attila, Birtalan Botond, Mácsai László, Tóth Gergő, Tóth Dániel, Szalai Dániel. Cserék: Baráth Bence, Vozár Dávid, Kun László, Konyecsni Zoltán, Takács János, Ilyés Tamás, Bozsó Milán, Kovács Ferenc.
Vezetőedző: Szenti Zoltán.

Méhkerék: Bócsik Gergő, Boros Ádám, Vincze Dániel, Ruzsa Szabolcs, Kristóf Gergő, Ruzsa Zoltán, Fülöp Tibor, Hajdu Zsolt, Lukucz Mihály, Hegedűs Edvin, Bagyinszki Attila. Cserék: Krajcs Gábor, Furár Róbert, Komlósi Miklós, Knyihár Dániel, Sima Alex, Repisky Dániel, Pojendán Csaba.
Vezetőedző: Bíró Róbert

Gólszerzők: Szalai Dániel (14. perc, 20. perc, 30. perc), Ruzsa Zoltán (25. perc), Tóth Gergő (39. perc), Beszterczei Attila (52. perc), Komlósi Miklós (53. perc), Ruzsa Szabolcs (89. perc).

 

Horror hidegben – mínusz 13 fokban fejeződött be a felkészülési mérkőzés. 

A bátor, mintegy negyven fős érdeklődő közönség nem csalódott, hiszen gólgazdag, tempós mérkőzést láthattak. Az első félidőben támadólag lépett fel a vendéglátó csapat és félóra leforgása alatt Szalai mesterhármast produkált. A sormintát csupán Ruzsa 25. percben szerzett találata szakította meg. A szünet előtt újra lendületbe jöttek a fehér felsőben pályára lépő Lilák és Tóth Gergő 39. percben szerzett találatával 4-1-re módosították a félidei eredményt. A második játékrészben mindkét mester harcba küldte tartalékait, több-kevesebb sikerrel. Beszterczei 52. percben szerzett góljával eldőlni látszott a mérkőzés, a méhkeréki alakulat azonban nem azért érkezett a közvetlen rivális otthonába, hogy feladja. Egy perccel később a csereként beálló Komlósi, majd a lefújás előtt Ruzsa Szabolcs is betalált, beállítva ezzel a végeredményt: 5-3.

 

Szenti Zoltán: – Hetven percig kifogástalanul játszottunk és gyönyörű gólokat rúgtunk. A sorcsere után azonban már akadtak problémáink mind az előrejátékben, mind pedig a védekezésben. Ennek köszönhetően is tudott szépíteni a vendég együttes, de bízom benne, hogy a két eddigi győztes mérkőzés megfelelő önbizalmat ad mindenkinek és legalább így tudjuk folytatni a felkészülést.

Bíró Róbert: – A felkészülést három hete kezdtük, elég nagy terhelést kaptak eddig a játékosok, ami a mai mérkőzésen talán meg is látszott. Elég fáradtan mozogtunk, főleg az első játékrészben, amikor a Békéscsaba gyakorlatilag átrohant rajtunk. Három gólt kaptunk kontrából, egyébként teljesen megérdemelten. A második félidőben – elsősorban a cseréknek köszönhetően sikerült kozmetikáznunk az eredményen. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy ebben a pillanatban nem ez volt a legfontosabb. Ez volt az első felkészülési mérkőzésünk az évben, ami elérte a célját és bízom benne, hogy ettől kezdve már csak javulhatunk.

www.1912elore.hu