Átigazolási hírek 2016/2017 tél /folyamatosan frissítve/

 

Kedves Olvasóink, ahogy azt már megszokhatták elindul átigazolási rovatunk. Igyekszünk összegyűjteni az információkat a csapatok háza tájáról, de számítunk az Önök infóira, hírmorzsáira (esetleg pletykáira laugh) is. Várjuk hozzászólásaikat!

 

2017.02.16.

Szentlőrinc SE

Érkezett: Vágner Attila Szekszárdról, Berdó Valentin Komlóról.

www.szentlorincse.hu

 

Várfürdő-Gyulai Termál FC

Távozott: Kerekes István, Joao Polonio-Guerreiro, valamint Ferenczi Máté.

Érkezett: Csatárposztra Gábor Lukács József a Grosics Akadémia U19-es csapatától, valamint Hrabovszki Zoltán a Mezőkovácsházától. A védelembe Czirok József a Szeged 2011-től, és Lipták Ákos a Diósgyőr NB III-as csapatától.

www.bekesfoci.hu

 

PMFC

Nagy Zsombor és Lőrincz Bence is aláírt a PMFC-hez. Mindkét fiatal futballista a támadójátékban nyújthat segítséget.

A 18 éves Nagy Zsombor korábban Mohácson futballozott. Fiatal kora ellenére már 57 felnőtt mérkőzésen léphetett pályára, ezeken 10 gólt szerzett. A szélen bevethető futballista már hetek óta a felnőtt csapattal edz, szóhoz jutott több felkészülési mérkőzéseken is. A 20 éves támadó, Lőrincz Bence legutóbb az NB III-as Kaposvárban futballozott. Ott 8 meccsen 2 gólt szerzett. Szintén korán lehetőséget kapott a felnőtt futballban, 15 és fél évesen már a megye I-ben szerepelhetett, ahol volt egy 31 gólos szezonja is. Ő jövő hétfőn állhat edzésbe Pécsett.

www.pmfc.hu

 

FC Ajka

Öten távoztak télen: Lattenstein Norbert Balatonfüreden, Csordás Simon Dabason, Ribarics Roland Diósdon, Horváth Dániel Sárváron, míg Bencze Zsolt a BKV Előrénél folytatja pályafutását.

A tél folyamán 3 új játékos érkezett: Balázs Richárd Mosonmagyaróvárról, Kovács Gergő Sopronból, míg Pataki Roland a REAC együttesétől.

www.fcajka.hu

 

Kazincbarcikai BSC

Érkezett: Kis Szabolcs. A középpályás ősszel, és a megelőző szezonban is a Cigánd együttesében szerepelt. Az őszi fordulókban hét alkalommal kezdőként, háromszor csereként jutott szóhoz. Amikor a keretben volt, mindig pályára lépett csapatában. Vasárnap a BKV Előre ellen bizonyíthat, immár KBSC mezben.

www.kbsc.hu

 

FC Hatvan

Érkezett: Keglovics Bence (Kozármisleny), Kész Tibor (Szekszárd), Petrezselyem Tamás (Monor), Tóth Olivér (Budaörs).

Távozott: Fótos László (Gyöngyösi AK – nyárig kölcsönbe), Nagy Dániel (abbahagyta, futsalozni fog), Grecsó Bence (Felsőtárkány – nyárig kölcsönbe). 

www.fchatvan.hu

 

FC Tiszaújváros

Érkezett: Nagy Dávid (Nyírbátor), Orosz Máté (Sényő), Farkas Márton (Sényő), Lukács Bence (Rakamaz), Istenes Erik (Balmazújváros).

Távozott: Bodó Gábor (Sényő), Polényi Tamás (Tállya), Kovács Szilárd (Felsőzsolca), Ujj Levente (Tiszavasvári), Tóth Marcell (Polgár), Nagy Márk (Polgár).

www.haon.hu

 

Komlói Bányász

Távozott: Právics Dominik (Tamási 2009 FC), Gólya Martin (Salgótarjáni TC),  Berdó Valentin (Szentlőrinc SE), Nagy Norbert és Halasi Olivér (Pécsvárad), Nagy Attila (Dabas-Gyón), Drengubák Richárd, Paulik Ádám (Füzesgyarmati SK), Juhász Ádám (Nagyhegyes KSE).
Érkezett: Bolboaca Augustin (játékos edző, belső védő, Bóly), Bolboaca Sergiu (támadó, PMFC U19), Horváth Gábor (támadó, Lovászhetényi FC), Király Márk (védő-középpályás, PVSK).

Komlói Bányász SK Facebook Oldal

 

Tarr Andráshida SC

Érkezők: Simonfalvi Gábor (ETO), Major Máté (Hévíz), Orbán Dániel (felkerült az U19-ből)

Távozók:

Koltai Dániel (Ausztria), Pesti Attila (Szepetnek SE), Horváth Dávid (Zalaszentgrót)

www.zalaifoci.hu

 

VLS Veszprém

Ács Martin felhagyott a labdarúgással, így távozott a csapattól, Horváth Valentin Sárvárra szerződött, Böröczky Bálint és Domján Roland pedig a Pápát erősíti a továbbiakban.

Kocsis Gergő a megszűnő félben lévő bajnoki vetélytárs Tatabányától érkezett. Bene Zsombor Siófokról teszi át székhelyét a királynék városába. Emellett két korábbi veszprémi nevelésű labdarúgóval, Márkus Attilával és Sárközi Dániellel erősített a VLS a téli szünetben.

www.vehirsport.hu

 

Csepel FC

Az első csapathoz érkezett Korozmán Érdről, az utánpótlás válogatott (U19) kapus Lőrincz Péter a Vasasból, illetve három ifi korú játékos leigazolása is várható, amennyiben minden a tervek szerint alakul, akkor ők is csatlakoznak a klubhoz. Ők az ifiben és a felnőtt csapatban is bizonyíthatnak majd, ’98 illetve ’99-es születésűek, a Vasasból és az UTE- ból kerülhetnek Csepelre. A távozók listáján szerepel Deldar Haider (Halásztelek), Horváth Géza (Csep-Gól FC), Botlik Dániel (Diósd) és Szabó Attila (Dabas- Gyón)

Csepel FC Facebook

 

RKSK

A télen távozott a klubtól Szala Ákos és Mohácsik Gábor. Szala Putnokon, míg Mohácsik az ESMTK-ban folytatja karrierjét. Szintén nem az RKSK dresszét viseli a tavasszal a kevesebb bizonyítási lehetőséget kapó Giuliano Durso és Szuromi Bence sem. Torkos Attilára végre „élesben” is számíthat a szakmai stáb, akárcsak a télen igazolt Gyárfás Tamásra és Nyúl Krisztiánra.

www.fociakobon.cafeblog.hu

 

2017.02.14.

Hévíz SK 

Érkezett: Füleki Norbert (Gyirmót FC), Fuisz Richárd (ZTE kölcsönbe)

Távozott: Major Máté (Tarr Andráshida SC), Kovács György (Ausztria), Bedő Marcell (Sárvár FC)

www.zalaifoci.hu

 

FC Hatvan

Érkezett: Petrezselyem Tamást és Keglovics Bence

Távozott: Grecsó Bence kölcsönbe Felsőtárkányba került, míg Fótos László a Gyöngyös együtteséhez igazolhat.

www.fchatvan.hu

 

Nyírbátori FC

Érkezett: Roszel Róbert és Kinczel Ervin után Sipos Tamás is Nyírbátorra érkezett. Mindhárman Cigándról.

Távozott: Török István a megyei I. osztályban szereplő Nyírgyulajhoz, míg Gál Richárdról a több játéklehetőség reményében azzal mondanak le erre a fél évre, hogy a nyártól visszavárnák a csapatba.

www.haon.hu

 

2017.02.12.

Sárvár FC

Érkezett: Horváth Dániel (középpályás) Ajka, Bedő Marcell (védő) Hévíz, Horváth Valentin (középpályás) Veszprém , Bailó Dávid (csatár) ZTE, Nyírő Bálint (védő) Ausztria, Ódor Bálint (középpályás) Celldömölk, Kovács-Galavics Donát (középpályás) Sopron

Távozott: Klauzer Ádám, Pupp Richárd, Beke Gábor, Imre János, Manganelli Attila, Németh Gábor

www.vasifoci.hu

 

2017.02.11.

BKV Előre FC

Ténai Attila Budaörsről, Sánta Attila Ceglédről, Nagyházi Dávid pedig az NB II-es Dorogtól igazolt a közlekedésiekhez.

www.budapestifoci.hu

 

Dunaharaszti MTK

Távozott a klubtól a kapus Szacskó László, Unyi Barnabás pedig kölcsönben a Pest megyei I. osztályban szereplő Maglód színeiben folytathatja.

Érkezett: A korábbi Honvéd-kapus, a legutóbb a Cigánd keretét erősítő Vereckei Dániel Dunaharasztiban folytatja karrierjét.

www.fociakobon.cafeblog.hu

 

FC Dabas

Érkezett: a Dabas-Gyóntól Sós Márkó

www.fociakobon.cafeblog.hu

 

Dunaújváros PASE

Érkezett: Pölöskei Péter a Szigetszentmiklóstól

www.dpase.hu

 

STC Salgótarján

Távozott: Sánta Tibor (Cigánd), Radványi Dávid (Hajdúböszörmény), Szőllősi Ferenc (Jászberény), Lakatos Béla (Eger), Obot Denis Samuel, Mbengono Ondoa Yannick (klub nélküliek).

www.stcsalgotarjan.hu

 

Dabas-Gyón FC

A Dabas-Gyón csapatánál átalakulások lesznek. Távozott Borsos Csaba (Pilis), Horváth Richárd (ESMTK), Kovács Tamás (Tura), Pirik Tamás (külföld), Sós Márkó (Dabas), valamint Szemán Lajos és Horváth Zoltán

www.pestmegyeifoci.hu

 

FC Hatvan

Keglovics Bence személyében az NB II-es Kozármisleny gárdájából igazolt támadót az FC Hatvan csapata. – A 20 éves játékossal balszélsőként számítunk, gyors és erőszakos játékos, reméljük, hogy nyerünk vele – jellemezte a friss szerzeményt Híres Gábor, a hatvaniak edzője.

www.heol.hu

 

2017.02.08.

Putnok FC

Érkezett: Katona Bence, Szala Ákos és Icsó Zsolt

www.putnokfc.hu

 

2017.02.05.

BKV Előre

Távozott: Erős Ronald (FC Dabas), Marczinka Tamás (Budafoki MTE), Solymos Zoltán (Komárom VSE)

Érkezett: Nagyházi Dávid, Sánta Attila, Ténai Attila (kapus), Lanczkor Dávid

www.fociakobon.cafeblog.hu

 

2017.02.02.

Termálfürdő Tiszaújváros

Távozott: Bodó G. (Sényő), Polényi T. (Tállya?), Kovács Sz., Ujj L.

Érkezett: Nagy D. (Nyírbátor), Orosz M. (Sényő), Lukács B. (Rakamaz)

www.fctiszaujvaros.hu

 

Kazincbarcikai BSC

Érkezett: Kardos Norbert, belső védő Kisvárdáról

Somodi Bence, kapus, aki több első- és másodosztályú csapatban is szerepelt korábban

Távozott: Odrobéna Péter, Turcsik Tamás, Varga Bence

www.kbsc.hu

 

FC Ajka

Érkezett: Balázs Richárd Mosonmagyaróvárról

www.fcajka.hu

 

2017.01.29.

Kaposvári Rákóczi

Mayer Milán és Gőcze Gergő után a legutóbb a Szeged 2011-nél szereplő középpályást, Ivancsics Gellértet is megszerezte a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában szereplő Kaposvár.

Ivancsics Gellért pályafutása Sopronból indult, de legeredményesebb időszakát a Budapest Honvédnál töltötte, két alkalommal nyert Magyar Kupát, 2013-ban bronzérmes lett a csapattal. Futballozott Pápán, Siófokon és a Szeged 2011-ben is.

A 29 éves játékos 162 NB I-es találkozón lépett pályára, és 17 gólt szerzett. 

www.nemzetisport.hu

 

2017.01.28.

Budafoki MTE

Érkezett: Pölöskey Péter, Illés Dávid, Ihrig-Farkas Sebestyén és Marczinka Tamás

Budafoki MTE Facebook oldal

 

Szekszárdi UFC

Ahogy azt már korábban megírtuk, a csatár Kész Tibor és a középpályás Vágner Attila távozott. A pótlásukra eddig két labdarúgó érkezett.

A PMFC-nevelés Horvát Gábor ősszel ötször volt kezdő Márton Gábornál, hat alkalommal pedig a kispadról beszállva próbált meg segíteni csapatának a középpályán.

A csatár Havasi Dániel a Felcsút SE utánpótlás-játékosaként arról vált „híressé", hogy a másodosztályú U19-es bajnokságban 72 gólt lőtt. A 2014/2015-ös NB III-as pontvadászatban a Videoton II. színeiben 21 találatot szerzett (24-szer kezdőként, 3-szor csereként lépett pályára). A következő évadban a székesfehérvári együttesben 4, az NB II-es Dunaújváros PASE labdarúgójaként 2 gólt jegyzett. A Pécsi MFC-ben tíz fellépésén 3 gól volt a mérlege.

A Jászberényi FC ellen pályára lépők közül a szélső Lőrincz Bence (Kaposvári Rákóczi) átigazolása a jövő héten dőlhet el, a szintén kaposvári belső középpályás, Házi Ádám helyett más típusú játékost keresnek.

UFC Szekszárd Baráti Kör Facebook oldal

 

Méhkeréki SE

Érkezett: Hegedűs Edvin, Fülöp Tibor, Boros Ádám, Sima Alex

Méhkerék SE Facebook

 

2017.01.27.

Nyírbátori FC

Roszel Róbert után Kinczel Ervin is Cigándról igazolt Bátorba, előbbi szatmárnémeti, a frissiben megszerzett, a védelem és a középpálya jobb szélén bevethető futballista pedig nagykárolyi illetőségű – mindketten jó ideje magyar állampolgárok már.

www.haon.hu

 

FC Hatvan

Érkezett: A Zagyva-partiak a teszten lévő játékosok  közül megállapodtak a szélső védő Tóth Olivérrel (Budaörs).

www.heol.hu

 

2017.01.26.

Kaposvári Rákóczi

Érkezett: Gőcze Gergő. A szombathelyi nevelésű 187 centi magas, 26 éves hálóőr a Puskás Akadémiától érkezik, korábban szerepelt Kozármislenyben, a Pécsi MSC-ben és Ajkán is. 

www.rakoczifc.hu

 

2017.01.24.

VLS Veszprém

A veszprémiek eddig két játékost igazoltak, Kocsis Gergőt és Mácsa Bencét, és a héten szeretnék soraikban tudni Bene Zsombort is, aki a középpályán tud majd segítségére lenni a gárdának.

Távozott: Horváth Valentin

www.veol.hu

 

Jászberényi FC

Érkezett:

– Szöllősi Ferenc már az elmúlt hetekben a csapattal készült.

– Turcsik Tamás a rivális Kazincbarcikától jött. A 26 éves, 185 centi magas játékos az NB I-ben is szerepelt 12 meccsen, több poszton bevethető.

www.jaszberenyifc.hu

 

Kaposvári Rákóczi FC

Érkezett: Mayer Milán, 20 éves, aki az őszi szezont az NB II-es Mosonmagyaróvárnál töltötte. A saját nevelésű játékos tizenöt évesen igazolt Kaposvárról Győrbe, és most visszatért

Érkezhet: Gőcze Gergő. A szombathelyi nevelésű 187 centi magas, 26 éves hálóőr legutóbb a Puskás Akadémia kapuját védte, korábban szerepelt Kozármislenyben, a Pécsi MSC-ben és Ajkán is. A kaposváriak szeretnének még igazolni egy belső védőt, aki a baloldalon is bevethető.

www.rakoczifc.hu

 

2017.01.22.

Monori SE

Érkezett: Schmidt Zsolt, 26 éves jobblábas támadó.

www.monorse.hu

 

Nyírbátori FC

Visszatért Kornutjak Volodimir, aki az őszt az NYFC-ben zárta, a felkészülést viszont Várdán kezdte. 

www.haon.hu

 

Szekszárdi UFC

Kész Tibor után újabb nyáron érkezett labdarúgó távozott, a védőként és középpályásként is bevethető Vágner Attila, aki Szentlőrincen folytatja pályafutását. A focista 11 alkalommal volt kezdő ősszel, gólt nem szerzett. A 14. fordulóban Hódmezővásárhelyen bordatörést szenvedett, az ezt követő négy fordulóban már nem lépett pályára.

UFC Szekszárd Baráti Kör Facebook oldal

 

2017.01.20.

Csornai SE

A 27 éves, U20-as VB bronzérmes, NBI-es tapasztalattal rendelkező Zámbó Bence, hazatért az osztrák Frauenkirchen csapatától és Csornán folytatja pályafutását.

www.csornaise.hu

 

2017.01.19.

FC Hatvan

Távozik:

– Nagy Dániel már nem erősíti az FC Hatvant. A középpályás – aki éppen egy éve érkezett Felsőtárkányból – családi okok miatt hagyja el a klubot és egy időre fel is hagy a labdarúgással. 

– Fótos László valószínűleg Gyöngyösön folytatja.

www.fchatvan.hu

 

Kaposvári Rákóczi

Gyenes Andrásra, Házi Bencére, Kozics Barnabásra, Lőrincz Bencére és Petrók Viktorra sem számít a továbbiakban a szakmai stáb.

www.rakoczifc.hu

 

2017.01.18.

Kazincbarcikai BSC

Távozik: Varga Bence, Turcsik Tamás és Odrobéna Péter

www.kbsc.hu

 

Csornai SE

Távozik: Dávid Ferenc, Folmer Krisztián, Babics Zsolt

www.csornaise.hu

 

Érdi VSE

Érkezik: Koós Gábor. A 30 éves támadó középpályás legutóbb  a Merkantil Bank Liga NB II második helyén álló Soroksár SC játékosa volt.

www.xn--rdi-vse-9xa.hu

 

Dabas-Gyón FC

Távozik: Vasas Attila

Érkezik: Sztranyovszky Márk, 32 éves védő, legutóbb a BLSZ1 osztályban szereplő 43. sz. Építők csapatában játszott.

www.fociakobon.cafeblog.hu

 

Diósdi TC

Érkezett: Takács Máté, 26 éves védő

Távozik: Szmola Dániel (Taksony)

www.fociakobon.cafeblog.hu

 

Dunaújváros PASE

Érkezett: Szepessy Róbert, akit a Budafok csapatától sikerült leigazolni. 

www.dpase.hu

 

ETO FC Győr

Csizmadia Zoltán és Szimcsó Viktor után Medgyes Sinan is a labdarúgó NB III-ban szereplő ETO FC Győrben folytatja pályafutását. A bal oldali védő, illetve balszélső posztokon bevethető játékos végigjárta az ETO utánpótlás csapatait és 2015-ben bemutatkozott az NB I-ben is. A 185 centi magas játékos 2015 nyarán Győrből a szlovák másodosztályú Duslo Sala együtteséhez igazolt, míg most a szintén szlovák második ligás SKF Sered csapatától tért vissza.

www.nemzetisport.hu

 

2017.01.17.

Csornai SE

Érkezett: Szabó Bence (21 éves)

Az ETO FC-ben 3 és fél szezon alatt 72 NBIII-as mérkőzésen lépett pályára és ezeken 16 gólt szerzett. Emellett még az NBI-ben is bemutatkozott a Debrecen ellen. Szabó több poszton is bevethető játékos, a jobb, bal szélen és center poszton is egyaránt megállja a helyét. Szombaton a Sárvár elleni felkészülési mérkőzésen már be is mutatkozhatott és a sikerből egy gyönyörű bombagóllal vette ki a részét.

www.csornaise.hu

 

STC Salgótarján

Sánta Tibor (kapus) visszatér Cigándra

www.hlsz.hu

 

PMFC

Frank Richárd visszatérhet a labdarúgó NB III-ban szereplő Pécsi MFC-hez, a támadó egy ideje már Márton Gábor csapatával edz. A 26 éves, újpesti nevelésű csatár a 2013–14-es szezonban futballozott már a pécsieknél az NB I-ben, ezenkívül pályafutása során játszott az MTK-ban, Tatabányán és Vácott is. A Duna-parti klubtól tavaly szeptemberben távozott, azóta nem volt csapata.

www.nemzetisport.hu

 

Dunaújváros PASE

Újra a csapat játékosa lett Farkas Viktor. 2012, és 2015 között már erősítette a dunaújvárosiakat, tagja volt többek között az NBI-be jutott csapatnak is.

www.dpase.hu

 

Hódmezővásárhelyi FC

Távozott: Alex Rajmund és Szabó II. Dávid

www.hfc1912.hu

 

2017.01.14.

PMFC

Távozik: Grabarics Máté, Havasi Dániel, Horvát Gábor és Schmidt Zsolt.

www.pmfc.hu

 

ETO FC Győr

Érkezett: a 19 éves Szimcsó Viktor. Pályafutását Ungváron kezdte a Hoverlaban, majd tehetségére az ukrán óriás Dinamo Kijev is felfigyelt, el is csalta a fővárosba. A magyar útlevéllel és felmenőkkel rendelkező több mint hússzoros ukrán utánpótlás válogatott játékos már egy ideje Győrben tartózkodott, miután a Dinamo Kijevvel sikerült megállapodni, a játékos is aláírhatta szerződését, így tavasszal már zöld-fehér színekben küzdhet az ETO sikereiért. Az alacsony, ám dinamikus bal lábas játékos támadó középpályásként és szélsőként is bevethető. Képességeit nem is rég az ifjúsági Bajnokok Ligájában a Chelsea, az FC Porto és a Maccabi Tel-Aviv ellen is megmutatta.

www.eto.hu

 

2017.01.12.

FC Dabas

Érkezhet: Makrai László. A harminckettedik születésnapját a napokban, egész pontosan január 8-án ünneplő, remek felépítésű középső védő az ősszel még a jelenleg az NB II 15., tehát kieső helyén tanyázó Ceglédi Vasutas dresszét viselte, mi több, 16 bajnokin 2 alkalommal is eredményes volt, 

www.fociakobon.cafeblog.hu

 

ETO FC Győr

Az ősszel Felcsúton védő, majd a Puskás Akadémiával szerződést bontó kapus, Gőcze Gergő megegyezett a Győri ETO-val, így ő lesz a várhatóan a pályafutását Soroksáron folytató Kunsági Roland utóda a kapuban.

www.nemzetisport.hu

 

Várfürdő-Gyulai Termál FC

Távozik: Ferenczi Máté, Joao Polonio-Guerreiro és Kerekes István

www.bmsextra.hu

 

Szekszárdi UFC

Távozik: Kész Tibor

www.szufc.hu

 

Nyírbátor

Érkezik: Roszel Róbert (támadó, Cigándról)

Távozik: Nagy Dávid (Tiszaújvárosba)

www.haon.hu

 

Andráshida SC

Érkezett:

Simonfalvi Gábor
Major Máté (Hévíz)

www.zaol.hu

 

2017.01.10.

Érdi VSE

Csizmadia Zoltán az ETO FC Győrhöz, Korozmán Norbert pedig a Csepel FC-hez igazolt.

www.xn--rdi-vse-9xa.hu

 

Kazincbarcikai BSC

Távozik: Varga Bence, Turcsik Tamás és Odrobéna Péter

Érkezett: Kardos Norbert, belső védő Kisvárdáról

www.kbsc.hu

 

Jászberényi FC

Két hétig a csapattal készül az egykori utánpótlás és felnőtt válogatott játékos, Takács Zoltán.

www.jaszberenyifc.hu

 

MTK II.

Az NB3-as csapathoz felkerült a kapus Bese valamint Schafer és Bolla.

MTK Család Facebook

 

Komáromi VSE

Folmer Krisztián, a legutóbb Csornán szereplő gólerős támadó az NB III Nyugati csoportjában szereplő Komáromhoz igazolt. Folmer nem ismeretlen a megyében, hiszen két periódust is töltött a Tatabánya csapatánál.

www.kefoci.hu

 

FC Ajka

Csordás Simon és Ribarics Roland már korábban távozott, s most az ajkaiak szerződést bontottak két fiatallal, Bencze Zsolttal és Horváth Dániellel is. Mellettük Lattenstein Norbert szolgálataira nem tartanak igényt Ajkán, a rutinos játékos a megye I-es Balatonfürednél köthet ki.

Balázs Richárd (támadó, Mosonmagyaróvár) és Csábi Mihály (szűrő, Kozármisleny) valószínűleg Ajkán szerepel majd tavasszal, rajtuk kívül egy védőt szerződtetne még az alakulat.

www.veol.hu

 

2017.01.07.

TARR Andráshida

Távozott: Koltai Dániel (kapus) visszatért Szombathelyre

Érkezhet: A csapattal edz és közel a megegyezés Simonfalvi Gáborral az ETO FC volt labdarúgójával.

www.zaol.hu

 

2017.01.06.

Monori SE

Érkeztek:

– Bogáti Péter: Jelentős NBI-es és NBII-es múlttal a háta mögött, legutóbb Budaörsön játszott. Technikás, fineszes, 25 esztendős támadójátékos. Bal lába és technikai tudása kimagasló. Kreatív játékával, szabadrúgásaival minden bizonnyal közönség kedvenccé válik. Pályafutása alatt kétszer is ünnepelhetett feljutást aktuális csapataival. 2010/2011-es szezonban a Diósgyőrrel jutott az első osztályba, 2014/2015-ös évad végén pedig a Budaörssel lépett eggyel feljebb a másodosztályba, ráadásul úgy, hogy 13 találatához csak egy hiányzott, hogy a góllövő lista élén is legyen.

– Mészáros László: szintén 25 éves, jó felépítésű, középpályán és a védelemben is használható nagy munkabírású játékos, Békéscsabán és Szigetszentmiklóson 73 másodosztályú mérkőzésen lépett pályára, majd Diósdra került. Legutóbb a Pénzügyőr csapatában játszott, ahol az őszi szezonban 13 alkalommal lépett pályára.

www.monorse.hu

 

2017.01.05.

Komlói Bányász

Távozik: a két újpesti, Paulik Ádám és Drengubák Richárd, valamint Gólya Martin is, s várhatóan Berdó Valentin is.

„Egy védőt és egy csatárt mindenképpen szeretnénk szerződtetni, vannak is kiszemeltjeink. Előbbi poszton Koronics jöhet szóba, aki Ausztriában futballozott, még nem dőlt el, hogy hozzánk igazol-e. Könnyen lehet, hogy nálunk folytatja a fiam, Bolboaca Sergiu, aki a PMFC U19-es csapatának támadója, az ügyében egyelőre egyeztet a két klub. Továbbá felhozunk az ifiből három játékost, akiket szeretnénk tavasszal megfelelően felépíteni” – árulta el Bolboaca Augustin.

www.bama.hu

 

Dunaújváros

Távozott: Páles Tamás, és Igor Nicsenko,

Érkezett: Szepessy Róbert, aki annak idején itt mutatkozott be a felnőttek között.

www.dpase.hu

 

Gyirmót FC II.

Távozik: Szigeti Norbert, Szűcs Gergely és Molnár Milán

www.kisalfold.hu

 

2017.01.04.

Monori SE

Távozik: Petrezselyem Tamás, aki 2014. július óta a Monori SE színeiben 70 mérkőzést játszott le (67 bajnoki, 3 kupa).

www.monorse.hu

 

2017.01.03.

Dunaújváros

Távozik a 35 esztendős védő, Páles Tamás.

www.nemzetisport.hu

 

Csornai SE

Távozik: Folmer Krisztián, Babics Zsolt és Dávid Ferenc

www.kisalfold.hu

 

Pénzügyőr SE

Érkezik: Doszpoth Sándor csatár a ZTE utánpótlásából

 

2016.12.30.

VLS Veszprém

Várhatóan leigazolják a 21-éves Nácsa Bencét, aki támadóként vehető számításba.

www.veol.hu

 

2016.12.23.

ETO FC Győr

Elképzelhető, hogy Kunsági kapust visszarendelik Győrből Soroksárra. A kevesebbet foglalkoztatottak közül lehetnek távozók, jó néhány fiatalnak pedig a fejlődésük érdekében több játéklehetőséget kívánnak adni, ezért kölcsönadhatják őket más csapatoknak.
www.kisalfold.hu

 

2016.12.17.

Szekszárdi UFC

Érkezhet: Dalibor Crkvenjakov (28 éves csatár, a Mórahalom gólkirálya)

www.csongradfoci.hu

 

2016.12.16.

Várfürdő-Gyulai Termál FC

Távozik: Ferenczi Máté és Kerekes István

www.bmsextra.hu

 

Méhkeréki SE

Érkezett: Boros Ádám (26 éves védő és középpályás, Mezőhegyes), Fülöp Tibor  (30 éves irányító, SZEOL)

www.bmsextra.hu