A szokatlanul hideg időjárás keresztül húzta a jászságiak terveit

 

 

jaszberenyi-fc...png

 

Hiába tervezte meg a Jászberényi FC szakmai stábja jó előre a téli felkészülési menetrendet, sajnos az elmúlt évek után szokatlanul hideg időjárás keresztül húzta a jászságiak, valamint jó pár másik magyar csapat terveit is.

– Nem vagyok boldog, hiszen hiába edzenek tisztességgel játékosaink, edzőmeccsen egyelőre nem tudjuk kipróbálni a tanultakat – felelte a www.jaszberenyifc.hu érdeklődésére a csapat vezetőedzője, Gelei Károly. – Szombaton, a pálya állapota miatt maradt el a hatvani mérkőzésünk, szerdán pedig sajnos ellenfél hiányában nem meccselünk. Bár jó előre lekötöttük az NB I-es Mezőkövesddel a találkozót, a borsodi klub a keményre váló téli időjárás miatt ciprusi edzőtáborba utazik kedden. Ezek után gyorsan át kellett szerveznünk a heti programot.

Akkor továbbra is edzés, edzés hátán lesz …

– Sikerült péntekre és szombatra is ellenfelet kerítenünk. Ketté vesszük a keretet, így mindenki 90 perces terhelést kap majd. Pénteken az NB II-es Dorog vendégei leszünk, majd szombaton, hazai környezetben fogadjuk a Szajol együttesét.

A hétvégi, jászberényi kilencven perc 14 órakor kezdődik a műfüves pályán.

www.jaszberenyifc.hu